Yemekteyiz - Show Tv

Deniz ne kadar terbiyesizmiş, inanamadım. Yılmaz'a çok hakaret etti. Milyonlarca insan izliyor, adamın çoluğu çocuğu izliyor. Show Tv'de buraları kesmemekle ayıp etti doğrusu.
Nedim Yılmaz'a etmediğini bırakmadı, Yılmaz gık demedi. Her şey kültür değilmiş.
Boşuna dememişler, "Tahsil cehaleti örter, eşeklik baki kalır" diye...

Deniz dün akşam nedim'e kur yapıyordu yalan değil

Bugün yılmaz farklı bir şey söyledi;ama içi rahat etmediğinden ortalığı karıştırdı

Ne kadar fena bir kadın yaa laelaelaelaelae

melisin 1. olduğunu duyunca deniz hanımın suratı felaketti :roflol:

hatta melis elini uzattı deniz bön bön bakıyodu şok halde ohaoldumsmile

buarada melisin bi ara masada oturuş tarzı neydi öyle ayaklarını uzatmış yayılmış sanki şezlong da güneşleniyo :hulya:

melis hak ediyormuydu birinciliği orasıda muamma...ama diğerlerinin yanında kötününü iyisi herzamanki gibi...
artık albüm çalışmaları ve kliplerinde kullanır bu parayımirmirmirmir tanıtımını iyi yaptı yarışmada
nede olsa...

melis hak ediyormuydu birinciliği orasıda muamma...ama diğerlerinin yanında kötününü iyisi herzamanki gibi...
artık albüm çalışmaları ve kliplerinde kullanır bu parayımirmirmirmir tanıtımını iyi yaptı yarışmada
nede olsa...

Aynen canım katılıyorum sana,kendisinin reklamını çok güzel yaptı...bayanssulusmile

Aynen canım katılıyorum sana,kendisinin reklamını çok güzel yaptı...bayanssulusmile

zeki kız kitap okumuyor ama cin gibi şeytana pabucunu ters giydirir birde ne istediğini

çok çok iyi biliyor , zaten böyleler bir noktatya varıyor kitap oku oku dur

kız hedefini şaşırmıyor kızın enerjisi hoşuma gitti bu enerji herkesde yok

iyi yönleri bunlar
fisfisfis

Deniz ne kadar terbiyesizmiş, inanamadım. Yılmaz'a çok hakaret etti. Milyonlarca insan izliyor, adamın çoluğu çocuğu izliyor. Show Tv'de buraları kesmemekle ayıp etti doğrusu.
Nedim Yılmaz'a etmediğini bırakmadı, Yılmaz gık demedi. Her şey kültür değilmiş.

Yaa neler olduu ben izleyemedimmm
çok merak ettim şu deniz yılmaz meselesinii :bbo:

Hele puanlamada pınar demez mi deniz ablam bırıncı olmuştur dıye kızım kaç puan verdınde bırıncı olacak hayret yanı aklını kullanamadı melıs gerçekten cok zekı cıktı....

valla canım son bölümü ben izlemedim, sıkıldım nedimden mıymıy, daha marketteyken zapladım yani
ama sen böyle söylediğine göre, denize çok gıcık olmakta haklıymışım dimi
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

helal olsun iyi ki de melis aldı
öyle gıcıktı ki bu haftaki insanlar
avrupalıyım deyip türkiyenin ekmegini yediğini unutan uyuz kadın pınar
kadınlara sarkan salak salak konuşan görgü dersi verirken görgüsüzün önde gideni nedim
garban bulup saldırıp stres attıkları yılmaz
show meraklısı deniz
melis en azından sadece kendi reklamı peşindeydi birilerine saldırma birini aşagılama küçük görme peşinde degildi
iyi ki o aldı

helal olsun iyi ki de melis aldı
öyle gıcıktı ki bu haftaki insanlar
avrupalıyım deyip türkiyenin ekmegini yediğini unutan uyuz kadın pınar
kadınlara sarkan salak salak konuşan görgü dersi verirken görgüsüzün önde gideni nedim
garban bulup saldırıp stres attıkları yılmaz
show meraklısı deniz
melis en azından sadece kendi reklamı peşindeydi birilerine saldırma birini aşagılama küçük görme peşinde degildi iyi ki o aldı

KesinlikleCADIARZU

yemekteyiz bir ünlü çıkarmış bu arada.. akasya durağının bugünkü bölümünde cezaevinden çıkan adamı birileri karşılıyordu karşılayanlardan biri de yemekteyizin ilk bölümlerinden bi adam.

aradım buldum adını ALTUĞ..

Son düzenleme:
herkese merhabaa :)
ben bu yemekteyizi hiç kaçırmıyorum artık sık sık yazarım buraya bende içimi dökecek biyer arıyodum çok şükür bee :)))

keşke yılmaz biraz dursundan örnek alsaydı, nasılsa kazanamayacaktı, dursunla menüleri masalarıda benziyomuş yanlız:roflol::roflol::roflol:
[youtube]05QiUJzBlSY[/youtube]

evet bende şimdi onu soracaktım ben izliyorum...
herşeyi hazırlamış kadın ona rağmen yetiştiremedi

X