Yemekteyiz - Show Tv

bayanssulusmile[/COmelisin rüküşlüğü ne öle şapkası cok komiktı melis birinci olmasın da ,ama olacak nedime puan vermezler..

Son düzenleme:
pınar bariz melisi kıskanıyor ama söyledikleri bence doğru madem çekşktşreceksin o görüntüyü vrme o zaman yada giyme yada bazı yerlerini gözümüze gözümüze sokma

:eek:klava:lahavle eşek hoşaftan ne anlarsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeycook komikler yahu

Bekar canım. Kim evlenir ki bununla?
Şaka bir yana yanlış hatırlamıyorsam eşinden ayrılmıştı. Kadın ayrılınca huzur ve sessizliğe kavuşmuştur kesin.

doğru ablacım katılıyorum evliyse şaşırcaktım zaten kim katlanır bu deliye-tatlicadiarzu-

konuştu konuştu mangalda kül bırakmadı adam şaka gibi yaaaaaaa
amada vasat herşeyi,
kendisi gibikaydirigubbakcemile3

hayatımda hiç bukadar sinirlenmemiştim. elimde olsada tvden içeri girip deniz nedim pınar üçlüsüne neler yapmazdım ,ama son gülen iyi güler melis birinci olucak ki bence hakediyoda en iyi yemekler onunkiydi tatlısı dışında.pınar herşeyi biliyorum havalarında ama hiçbişey bilmiyo fos bence,deniz hanım desen ayrı bi arıza kadının önceki yarışmasıda dahil kimseye 3 puan verdiğini görmedim herkese 2,nedimi söylememe gerek yok bile bukadarda sırnaşılmazki yaaa resmen kadınların içine düşecek utanmaz.yılmaza çok acıdım saf yazık kendini ifade edemedi yanlışlıkla ağzından bi laf çıktı deniz hanım coştuda coştu ne hakaretler etti adama yazık

melisin birinciliği açıklanınca denizin yüzünü çok merak ediyorum şimdi susuyo galiba kendini birinci oldum sanıyo

X