Yemekteyiz - Show Tv

Pınar oturmasını kalkmasını biliyor ama kendini beğenmiş, mütevazilik nedir bilmiyor,
Melis içten, dürüst ama o da giyimi kuşamı ile kendini avam bir hale sokuyor
Nedim ilginç bir tip, itici bir adam
Yılmaz garip sanırım zeka ile ilgili bir sorunu var.

bu gün deniz baya uğraşdı mutfakda kendinden çok emindi hepsinide yetiştirdi bu arada künefe çok lezize benziyodu ya canım istedidelikafadulden...cadı gibiydi geçen yarışmadan sonra hırs küpüne dönmüş belli içindekileri bi güzel dökdü...hataylılar ve eski
yarışmacıların kulakları baya çınladıkaydirigubbakcemile3
bide kendini övmese yok ben sarışınım ama bakımlıyım güzelim yahu bide
yarışmaya gelmeden dip boyanı yaptırıversydin be deniz hanım daha inandırıcı olurdun belki:jeyyar:
pınarla melisde çok komikdi ya hele pınarım melis taklidi alsanaalsanasmile

:roflol::roflol::roflol:

Deniz'i mutfakta çok beğendim. Yaptığı her şeyin lezzetli olduğundan eminim. Melis'den çok çok iyi olduğunu düşünüyorum.
Puan vermediler diye haksızlığa uğradığını falan düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın. Sonuçta herkes ektiğini biçer. Hatay'da az haksızlık yapmadı o da...
Ben sadece "Yemeklerinin hiç birini beğenmedim" denmesinden rahatsız oluyorum. Arkadaş, madem kendini mutfakta 70 milyona seyrettirecek kadar cesaretin var, o zaman "yemeklerini beğendim; ama ben birinci olmak istediğim için az puan veriyorum" da diyebilmelisin.
Bu güne kadar öyle yürekli birini görmedim ya, önümüzdeki günlere bakacağız artık...

deniz melis,in dediği gibi

hatay,da hatay yemeği yapmadı,

istanbul,da hep hatay yemekleri yaptı hayırlısı:roflol:

hatayda yapamazdı çünki onlar hatay yemeklerinin ustası..
burdada hatay yemekleri yaptı ki nasılsa bunlar o yemekleri bilmez kıyaslayamazlar diye düşündü..
hakkaten zeki kadın..
bu nedim i sokakta görsem taşlarım.o kadar konuşmaya göre bişeyler yapabilse bari:umursamaz:
geçen yarışmadan hiç bi şey yapamamıştı.tatlı diye çiğ yumurtaları çırpmış sonrada kendi yaptığını kendi yemişti..
reklamlarda gördüğüm kadarıyla yine hiç bişey yapamamış
yazık o adamın tertemiz beyaz çoraplarına taktı ama kendisi çamasır sulu kazaklarla geziyoralsanaalsanasmile

hatay yöresi yemeği neden beğenmediklerine gelecek olsam

1.yemeklerine içine kimyon atarsan o olanda lezzeti öldürmüş olursun ve bende hangi yemekte olursa olsun o yemeğin tadı kaçar zaten herkes lezzetsiz buldu ben yalan söylediklerine inanmıyorum,zaten kadının kendinisi şişman yağlı yemeklerden olsa sanırım
2.herşeyi yağlı pişirdi ,iyi bir aşçı yağın ayarlamasını iyi bilir

birde makinalı tüfek gibi herkese laf yetiştirmesini iyi biliyordubuda onu sevimsiz yaptı!!!

çok yemek pişirmek marifet değil lezzetli olması önemli yarışmacılar çoğu bunu beceremiyor

melisè gıcık oluyorum. yok ben konuşmasını bilim falan hade ordan silikonlu dudaklarla
ne dediğin anlaşılmıyor hade ordan ...:dance:ekran karşısında:dance: gülüyoruz :dance:,nedim bu dünyadan değil zaten ,kovboy başka bir alem, yazık çok acıyorum ona..

hatay yemeği diye diye mahvetti ya bizim buraları, bukadarmı ağız tadı yok hataylıların lmaz:
kimyon kullanımı çok dikkat isteyen bir baharat öyle heryere atılmaz hataydada atmıyorlar heryere biz sadece ciğere atarız oda onun özelliği ciğer kebabı ve kavurmasında ciğerin ağır kokusunu alır o kadar,
denizin tek yapabildiği kadayıftı gerisi hatayla ilgili alakalı değil, o muhammara da rezil oldu gitti varya zaten kolay ayar olmayan bir mezedir onuda böyle önüne gelen yapmasın ya enazından başka yöresel bir meze seçilebilirdi abagannuş olsa daha iyiydi
çorba tuzlu yoğurt çorbası daha ii olurdu madem onu bunu getirtti hataydan tuzlu yoğurtta alsaydı yarım kilo ohh mis gibi çorba olurdu
deniz itici bir bayan yüzünde samimiyetten eser yok yüzüne bakıp ne hain plan yaptığını anlarsın öyle içten pazarlıklı :jeyyar:
pınarla melis tatrışmasıda, pınar yanlış anladı ama taklitini yapması acaip komikti ve aynen öyle konuşuyor fonfonfonfon ne öyle yaaa
dünkü denizin evinde yılmazın olay çıkarması bugün yılmaza denizden çok sert dönecek deniz yılmaza ağır konuşuyor hiç yakışmıyor o koca kadına,
adam haklıydı dün bende olsam masadan kalkardım ikide bir nedim laf sokuyordu nedimide görecez ne yapacak bakalım

benimde dün en eğlendiğim nokta pınar ın melisi taklit etmesiydi harikaydı walla
pınar da iyi açıldı sonlara doğru bi atak yapıp nedim i birinci yapsa keşke melis in birinci olmasını istemiyorum

pınar çok kitap okumuş olabilir ama sosyal değil sevimli değil birde konuşmasını beceremiyor dam demeden samanlık diyor
çok gezmiş, görmüş olabilir ama bana sempatik gelmedibilmiyorumkismile

benimde dün en eğlendiğim nokta pınar ın melisi taklit etmesiydi harikaydı walla
pınar da iyi açıldı sonlara doğru bi atak yapıp nedim i birinci yapsa keşke melis in birinci olmasını istemiyorum

Aynen ya melis birinci olmasın hak etmiyor
Konuşması tavırları sinirimi bozuyor :mymeka:
Kim olursa olsunda birinci melis olmasın ama..
Dün deniz i izledim ama yemek kısmını izlemedim , uyuya kalmışım
Pınar ne dediki melise ve nasıl yaptı taklitini ?bilmiyorumkismile

Yılmaz'ın yorumları harika.
Feslağan bir kaşar çeşididir ve oni ispanağa koyacak. Çok basit yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…