Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu gün seyredemedim ben,Deniz kaç puan aldı.Kim kaç puan verdibilmiyorumkismile
nedim 3 verdi gerisi 2:hulya:
bu gün deniz baya uğraşdı mutfakda kendinden çok emindi hepsinide yetiştirdi bu arada künefe çok lezize benziyodu ya canım istedidelikafadulden...cadı gibiydi geçen yarışmadan sonra hırs küpüne dönmüş belli içindekileri bi güzel dökdü...hataylılar ve eski
yarışmacıların kulakları baya çınladıkaydirigubbakcemile3
bide kendini övmese yok ben sarışınım ama bakımlıyım güzelim yahu bide
yarışmaya gelmeden dip boyanı yaptırıversydin be deniz hanım daha inandırıcı olurdun belki:jeyyar:
pınarla melisde çok komikdi ya hele pınarım melis taklidi alsanaalsanasmile
bu gün deniz baya uğraşdı mutfakda kendinden çok emindi hepsinide yetiştirdi bu arada künefe çok lezize benziyodu ya canım istedidelikafadulden...cadı gibiydi geçen yarışmadan sonra hırs küpüne dönmüş belli içindekileri bi güzel dökdü...hataylılar ve eski
yarışmacıların kulakları baya çınladıkaydirigubbakcemile3
bide kendini övmese yok ben sarışınım ama bakımlıyım güzelim yahu bide
yarışmaya gelmeden dip boyanı yaptırıversydin be deniz hanım daha inandırıcı olurdun belki:jeyyar:
pınarla melisde çok komikdi ya hele pınarım melis taklidi alsanaalsanasmile
hatay yemeği diye diye mahvetti ya bizim buraları, bukadarmı ağız tadı yok hataylıların lmaz:
kimyon kullanımı çok dikkat isteyen bir baharat öyle heryere atılmaz hataydada atmıyorlar heryere biz sadece ciğere atarız oda onun özelliği ciğer kebabı ve kavurmasında ciğerin ağır kokusunu alır o kadar,
denizin tek yapabildiği kadayıftı gerisi hatayla ilgili alakalı değil, o muhammara da rezil oldu gitti varya zaten kolay ayar olmayan bir mezedir onuda böyle önüne gelen yapmasın ya enazından başka yöresel bir meze seçilebilirdi abagannuş olsa daha iyiydi
çorba tuzlu yoğurt çorbası daha ii olurdu madem onu bunu getirtti hataydan tuzlu yoğurtta alsaydı yarım kilo ohh mis gibi çorba olurdu
deniz itici bir bayan yüzünde samimiyetten eser yok yüzüne bakıp ne hain plan yaptığını anlarsın öyle içten pazarlıklı :jeyyar:
pınarla melis tatrışmasıda, pınar yanlış anladı ama taklitini yapması acaip komikti ve aynen öyle konuşuyor fonfonfonfon ne öyle yaaa
dünkü denizin evinde yılmazın olay çıkarması bugün yılmaza denizden çok sert dönecek deniz yılmaza ağır konuşuyor hiç yakışmıyor o koca kadına,
adam haklıydı dün bende olsam masadan kalkardım ikide bir nedim laf sokuyordu nedimide görecez ne yapacak bakalım
benimde dün en eğlendiğim nokta pınar ın melisi taklit etmesiydi harikaydı walla
pınar da iyi açıldı sonlara doğru bi atak yapıp nedim i birinci yapsa keşke melis in birinci olmasını istemiyorum
Biz ne dersek diyelim Melis birinci olacak. Nedim'e puan verecek değiller ya...