Yemekteyiz - Show Tv

pınar çok aşırı ukala yaa insanları çok küçümsüyor dün farkettim yılmazın evinde kaloriferin üzerinde bir çanta vardı baya maralıydı off dedim kesin hava atmak için pınar yapmıştır dedim programın sonunda o çanta pınarla melisin bulundugu koltugun üzerinde ben burdayım diyordu sonradan fark ettim çıkarken melis eline aldı bu kadar mı gösteriş budalası olur insan

Yalnız kadın ne yaptığını biliyor ya.
Ben mutfakta kendinden emin davrananları beğeniyorum. Pınar da öyleydi.
Melis gibi," Bu ne yaaa", "Napçam ben şimdi" şeklinde abuk cümleler kuranlardan hoşlanmıyorum.

haklısın anuşka,ikiside becerikli vede temizler

evet haklısınız ama bu gıcık olduğu gerçeğini değiştirmiyo:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen oylee canimmm:jeyyar:hep kendini kanitlama cabasindaa.aklinialirimsmileaslinda onun acisindan bakarsak haksizda degil..onu kadin yerine koyan yoktu..:eek:lmaz:sarisinlar yemek yapamazmis ya eskiden sarisindim yapamiyordum simdi kumral oldum cillop gibi yemek yapiyorum yasasinnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis:roflol:

valla ya, geçen yarışmasını izledinmi bilmiyorum orda daha beterdi, iki lafın biri benim gibi sarışın bakımlı alımlı bi kadının yemek yapabileceğine inanmıyolar, bakımlı alımlı olduğumdan beni çekemiyolar:roflol::roflol::roflol:

melisle pıanrın yanında pek o lafları edemedi bu bölümdelülülülülülü

evet haklısınız ama bu gıcık olduğu gerçeğini değiştirmiyo

boşver gıcıklık başka,maharet başkakaydirigubbakcemile3

evet haklısınız ama bu gıcık olduğu gerçeğini değiştirmiyo

boşver gıcıklık başka,maharet başkakaydirigubbakcemile3

orası öyle valla yiğidi öldür hakkını yeme, ama yiğit ölü kalsın mümkünsekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya kızlar, pınarın üstündekini bizim sitemizdeki kıyafet yarışmasının 1. sinin kıyafetine benzettimboshayallersmile

X