Yemekteyiz - Show Tv

yılmaz iyice zıvanadan çıkdı dün adama iyi niyetli felan demişdim ...ama dün neydi öyle
herşeyi batırdı sempatik olmak için saçmaladı durdu nedime aşkım aşkım demeler felan ohaoldumsmile
türküleriyle ilgi çekmeye çalıkşdı durdu hala ilk yarışmayla karışdırıyor sanırım halk oylaması yok artık!!!
nedim zaten Allaha emanet bi kişilik:bbo:
pınar kendini dünyanın en güzel ve kültürlü kızı sanıyor mirmirmirmir
melis reklamını iyi yapıyor :hulya:
deniz de sinsilik peşinde...hatayda çemkirip duruyou masalarda burda sesi çıkmıyor sinsice ilerliyor...
bide bişey dikkatimi çekdi bu kadında tik yokdu diğer yarışmada şimdi sürekli burnunu oynatıp duruyorfisfisfis

anuşkacım günaydın daha doğrusu tünaydınkaydirigubbakcemile3

yanlız kızlar bişey dikkatimi çekti melis albüm yapcakmış sanırım ama hiç şarkı söylemedi, bunu taktir ettim doğrusu tabii çıplak sesle söyleyemiyorda olabilirkaydirigubbakcemile3

bir elemdi hepsii..birbirinden acayip insanları topluyorr bizde izleyip sinir oluyoruzz..

meliss en az 35 yaşında varrr...
programa 25 yazdırmışş yaşını görünce şok oldumm
atıyosun barii tutarlı att..25 nerde sen nerde..
gözler buruşmuş enrdeyse 25 de insan okka gibi zımba gibi olurr..
28 29 dese hadi bir derecee ..amma sallamışş..

pınar sanırım oda boşnakta boşnak boşnaklar güzel olur anlamındamı söylüyorki??
birde parmağı kesilmiş iki gündürr kan kkaybediyorr allam ne kadar komijkler yaa.

yılmaza ve nedime diyecek bişey bulamıyorum onlar zaten bu dünyadan dedyille
ZUZAYLILAR UZAYLI..

BİRİ MARSTAN DİĞERİ MERKÜRDENNN:1rolleyes::roflol:

kaydirigubbakcemile5 Ben öyle her yerde şarkı söyleyenlerden değilim dedi zaten.

melisin dediğine bakın,çibörek;
yemeyeceğim,hamurişi yemem,ama annem çok güzel yapar yiyeceğim

melisin dediğine bakın,çibörek;
yemeyeceğim,hamurişi yemem,ama annem çok güzel yapar yiyeceğim

Onlar ne dediklerini bilmiyorlar ki zaten. -tatlicadiarzu-
Hoş, ağızlarından çıkanı kulakları duysa biz bu kadar eğlenemezdik ya neyse.:içelim:

ya bu kadın ne istiyor hataylılardan anlamadım, hatayla hiç alakam olmadığı halde ben bile gıcık oldum yani

gene sarışın ve bakımlı bi kadınım diye sıkıştırdı araya, cins ya uyuz gıcık
:mymeka::mymeka:

Son düzenleme:
ne kadar kompleksli bir adin..yok guzel kadinmis,hamaratmis,yok bulent ersoymus:roflol:
hatayinnnnnnnnn divasiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:ve iste karsinizda denizzzzz:roflol:

nedimin pınarla alıp veremediği ne acaba

Çok konuşuyor ya...
Hataylılar'a künefe öğretiyor.
ınsan biraz haddini bilmeli.
Neyse, Nedim bildirir nasıl olsa...

ne kadar kompleksli bir adin..yok guzel kadinmis,hamaratmis,yok bulent ersoymus:roflol:
hatayinnnnnnnnn divasiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:ve iste karsinizda denizzzzz:roflol:

hemde ne komplex, komik duruma düşüyo habri yok, bizim halkımızda sarışın bakımlı kadının yemek yapamaz gibi inanç var diyo, hangi halk acaba bu, deli mi ne, neden yapamazsınlar yahukafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bu arada nedim diğer sarışınlara çok metiye düzüyo buna bişey denmiyo diyede çatlıyokaydirigubbakcemile3

bu yarışmacılar yemek yaparken uzun giyinselerde oralarını buralarını açmasalar olmazmı acaba

ayy hala hataylı yarışmacıları aşağılıyo yeterince aşağılayamadı herhalde o zaman içinde kaldıakannehir

Yalnız kadın ne yaptığını biliyor ya.
Ben mutfakta kendinden emin davrananları beğeniyorum. Pınar da öyleydi.
Melis gibi," Bu ne yaaa", "Napçam ben şimdi" şeklinde abuk cümleler kuranlardan hoşlanmıyorum.

haklısın anuşka,ikiside becerikli vede temizler

aynen oylee canimmm:jeyyar:hep kendini kanitlama cabasindaa.aklinialirimsmileaslinda onun acisindan bakarsak haksizda degil..onu kadin yerine koyan yoktu..lmaz:sarisinlar yemek yapamazmis ya eskiden sarisindim yapamiyordum simdi kumral oldum cillop gibi yemek yapiyorum yasasinnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…