Yemekteyiz - Show Tv

ben pınara çok gıcık oldum, dün hiç gülmeyen bugün susmak bilmedi..

bence melis kazansın, daha dürüst geldi bana :)

dürüstlükse evet melis en dürüstleri, ve diğerlerini aşağılar tavırları en az olanı bence, en azından yılmazı sadece o aşağılamadı, idare etmeye çalıştı:hulya:
melisin şimdiye kadar taktığı tek isim pınar, onların arasında da sadece yemek boyutunda değil her boyutta rekabet varboshayallersmile

Herkes garibana yüklenio işte boşnaklığıyla bizi yıldıran pınar ilk gün o kadar hakarete rağmen Nedim'e sesini çıkarmadı bugün yılmaza demediğini bırakmadı.Evet melisinde dediği gibi sinsi bir kız.Bence Melis haketti...En azından oynamıo içi dışında bir kadın.

Bu boşnak gülü beni çıldırmak için varolumuş

Kardeşim boşnak dediğin bosna işte orası öyle

İngiltere-Fransa-Rusya-Amerika değil ki

Küçük bir şehir

Bu ne avrupalar gördümler..ne havalar..kültürüm çok demeler pehhh

Hepsi berbat ama diğer sarı kız dürüst sana 100 puan sarı kız

birde mevsimine gore ince giyinen bayanlara boyle usumuyon mu diyen baska bayanlar olunca sinir oluyorum..sanane kardesim ususe giymez dimi????

o önce
kültürel olarak fazlayım demesini bilsin boşnaklı avrupalı pınar hanım
bugün izledim
pınar hanım diokii
bn ona bakarak kültürCE fazlayım diyor
yaa biri bana desin
kültürCE ne demek?

bncede yine aralrında melis en iyisii

unbende yorum eklemek istedim yelizinde konusmasinda bi anormallik var galiba ben almanyadayim burda yemekteyiz gece veriliyor daha bugünü izleyemedim ama dün melisi izledim tatli güzel hos bi bayan ama o ne konusma öyle bi anne deyisi vardi deli oldum

ay bügünde yukarıyı çekiştiryorrr ya nedir bu elbiselerin sende çektiğiiiibayanssulusmile
yazık koybomuza acıdım adamıııı rezil ettilerrrrmafoldumben

melis çok dürüst bi kız. görüntü olarak olmasada sevdim o kızı
ama konuşması,saçlarının hali falan aynı seren serengile benziyor. dudaklarını uzata uzata konuşması flnkaydirigubbakcemile3

pınarada ilk gün nedim iyi ki öyle davranmış. o havaları pozlarını söndürdü . iyi oldu o kıza . müstehak ona. ona hep kötü davransınlar. böbürlenme padişahım senden büyük allah var dessinler ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amma dolmuşum hee

Şu pınarı geçen sefer de sevmemiştim
şimdi hepten gıcık oldum
verseler seve seve yolarım :roflol:

kendini bişey sanıyo insan sürekli kendini öever mi yaa
ne görgüsüzlük bu böyle

favorim kesinlikle melis:lepi:
tatlısı kötüydü ama herşeyi yaptı bence
fıstık gibi de hatun çok şeker:lepi:

benimde favorım melis iyi bi insana benziyor, single çıkaracakmış alır dinleriz artıkkaydirigubbakcemile3

Melis belki birinciliği haketti ama dün yılmazın günüydü habire pınar a taş attı Pınardün topuzu kaçırdı ama yılmaz a sinir olmuştu evinde ondan herhalde ama yılmaz da haketti bence bi insan okadarda yapmaz ki içerde oturuyo adamlar o türkü söylüyor zeytinyağı tenekeyle o salata çatalı desenizalem bi adamdı yani...Hem melis de güldü aralarda çıktı gülmüyorum falan dedi bence al hepsini vur birbirine...

millet dozunu kacirinca yilmaz onlari kirmamak icin iceri kacti daha oncede mutfaga kacmisti pinarin evinde o da kovmustueyvahedigeldismilemelis zaten bazen bende guluyorum dedi hakli komikti bazi seyler ama olayi alay etme konumuna getirmemek icin onlar gibi abartmamaya calisti..pinar kendini nedime begendirmek icin dun farkli bir cizgiye kaydi.kultur oturup ulke sorunlarindan bahsetmek degil (pinar oyle istiyordu ya guya)insanlara davranis bicimi de kulturunu yansitir..bu devirde asalamak ustunluk gostergesi olmus.karsindaki kirmamak icin susuyorsa ezik olmuskaydirigubbakcemile
nedime ovguler var yemekteyiz sayfalarinda sanirim onlarda asalanmayi seviyor..tipik okan taktigi insanlari yerin dibine sok populer ol..

3 gündür hastayım evdeyim..
Oturdum izledim , valla beni delirtti hepsi..
ilk gün sanırım pınardı ben beğendim onu , sanırım programdaki en düzgünü diyecektim ki
Dün yaptığı hareketler tavırlar sinirimi bozdu
Hele nedim ve melise acayip gıcığım
Gerçekten nedimin dediği gibi melis ve pınar yemek yapmamalı..
Yılmaza gelince, hem yemek yapamadı , hem sofra düzeni kötüydü..
Ne denirki , ama pınarın kendi mutfağından yılmazı kovup , yılmazın mutfağına gitmesi ayrı bir komediydi..
Ama içlerinden en çok melisi sevmedim , bi iticilik var..

adam boşuna bekar kalmamış hangi kadın onunla evlenir küstah,sevimsiz ,çirkin,ukala

birde şişko benim koçiş nerde o nerde eşim bile sinirlendi bu nasıl insan böyle dedi!!
sırnaşık şeyohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…