Yemekteyiz - Show Tv

meliste az değil ya röportajlarda ha yılmaz ha pınar diye pınarı ezikliyokaydirigubbakcemile3

pınarda habire boşnağım da boşnağım, anladık boşnaksın yahu
:bbo:

genelde insan oğlu öyle değilmi çoğunluk desem daha uygun olur illaki koltuklar

yemek takımı servis çaput mükemmel olacak o zaman adam yerine koyuyorlar

para süs püs herşeyi kapatıyor yemekler berbat olsada insan oğlunun gözünü illaki şatafat süslemesi gerek standart olanı sevmiyorlar
bilmiyorumkismile

gözleri ömre bedel nedim boş boş konuşuyor pınar bunların arasında kendini elite üst tabaka sanıyor alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

nedim asaliyor pinar guluyor..al birini vur digerine..deniz sofrada zaten konusmuyor kikirdiyo..
pinarda cok bilgili tek bildigi bosnagim bennnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
bu melisle pınarın arasındaki kıskançlık çok eğlenceli olmaya başladıkaydirigubbakcemile3

melisin konuşmalarına sinir oluyorum özellikle ağız hareketlerine

yazık adama yaa
biri sasbes
biri bosnagım demekten bir hal oldu
birinin kendinden haberi yok giydiklerinden vs.
digeri de kendini begenmis ukala
adamı rezil ettiler
sinir oldum yaa

Son düzenleme:
görücez bu şeşibeş nedimi cuma günü bu kadar dırdır olmazki bi erkek. insanları ne kadar çok hor görüyorlar hele o pınar sanki paris sosyetesinden havalarda boşnaksan boşnaksın napalım yani bende bi laz olarak çok üzüldüm adamın ismini de unuttum sinirden kesin herkes 2 puan vericek

valla yılmaz 8 puanı bile hak etmedi bence, yani sofrada ekmekten başka yenebilir bişey yoktu, rokayı suyun altına tuttu, hadi temiz olsa salatada yenebilirdi

bunlar iyiyede 2, kötüyede 2 puan puan veriyo, melis ev sahipliğine 3 verdi:hulya:

Son düzenleme:
pınarın yemeğiyle yılmazınkini bir tutuyor melis yuh yani

yarın denizde, deniz de başköşeyi nedime bırakmamışkaydirigubbakcemile3

yılmaz sonunda kopcak nedimeboshayallersmile

melisle pınar arasında kavga çıkcak, bu simili gerçek olcak
alsanaalsanasmile

yarın daha eğlenci olcak bence, deniz rezil olcak tahmin ettiğim gibi yemeklerinin yılmazın yemeklerinden güzel olcağını hiiiç sanmıyorum

X