Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gözleri ömre bedel nedim boş boş konuşuyor pınar bunların arasında kendini elite üst tabaka sanıyor alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nedim asaliyor pinar guluyor..al birini vur digerine..deniz sofrada zaten konusmuyor kikirdiyo.. pinarda cok bilgili tek bildigi bosnagim bennnnnnnnnnnnn
yazık adama yaa biri sasbes biri bosnagım demekten bir hal oldu birinin kendinden haberi yok giydiklerinden vs. digeri de kendini begenmis ukala adamı rezil ettiler sinir oldum yaa
görücez bu şeşibeş nedimi cuma günü bu kadar dırdır olmazki bi erkek. insanları ne kadar çok hor görüyorlar hele o pınar sanki paris sosyetesinden havalarda boşnaksan boşnaksın napalım yani bende bi laz olarak çok üzüldüm adamın ismini de unuttum sinirden kesin herkes 2 puan vericek
valla yılmaz 8 puanı bile hak etmedi bence, yani sofrada ekmekten başka yenebilir bişey yoktu, rokayı suyun altına tuttu, hadi temiz olsa salatada yenebilirdi
yarın denizde, deniz de başköşeyi nedime bırakmamışkaydirigubbakcemile3
yılmaz sonunda kopcak nedimeboshayallersmile
melisle pınar arasında kavga çıkcak, bu simili gerçek olcakalsanaalsanasmile yarın daha eğlenci olcak bence, deniz rezil olcak tahmin ettiğim gibi yemeklerinin yılmazın yemeklerinden güzel olcağını hiiiç sanmıyorum