Yemekteyiz - Show Tv

hasan bey sahra hanımın yemeklerini yemeyerek çok büyük saygısızlık yaptı.sanki kendisi çok lezzetli yemekler yapmışta onlar beğenip yememiş gibi tavır koydu kötükedihüsokötükedihüso

sahra hanımında yemekleri güzeldi ama bence herşeye portakal koymasa gelenler daha zevkle yemek yiyebilirlerdi sengözlerimebaksanab

ay o sarı ufaklığa sinir oldum haa çok bilmişlik taslıyor:mymeka:
Yok o öle şeyler sevmezmiş daha yemekleri görmeden yemeden sevmiyorum ve beğenmicem dio.Yok o brinci olucakmış bilmem nee.Atıp tutmak kolay tabi ukalaaa:roflol:
Ay merak ediyorum bu haftayıı hemde çoook:)

ya hayretler içindeyimmmm...program yetkilileri önceden söylüyomuki bunlara şu saçmalıkları yapın diye!! ya incilerle mumlarla saten peçetelerle,metal tokalarla filan gayet nezih bi sofra hazırlıyo ama o sofraya dalga geçer gibi adının üstü reklam olmasın diye bantlanmış teneke redbul koyuyoo..valla şoktayım...gelen misafirler ayakkabılarını çıkarıyo ama onlar istemeden terlik bile vermiyo..bu ne allasen yaa...komşum kahveye geliyo ben daha özenli davranıyorum bunlardan..

ı-ıh bu haftaki elemanlar fazla kıllar.:1ninca:

bu akşamki kadının elinin yavaşlığına da hayret ettim benim de elim hızlı değildir ama valla ben bunun yanında nur nimetmişim demek kisırnaşık şey

afakanlar bastı izlerken bir servis yapamadı ya zaten yemeklerinde de meymenet yoktu

uzun saçlı adam da gıcık.

çok bilmiş sarışın kız da gıcık

o oturaklı abla da insanı geriyor izlerken bile

belki belki biraz Naim aga neşeli içlerinde sırnaşık şey

sütlü mantar çorbasını ilk defa duydum o neydi öyle yav:bbo:

allahım bu yenilerde ne böyleeee?
o nikamıdır nedir memnuniyetsiz kız ve ukalalıkları bilmişlikleri....
nesrin suratsız ve bişeyden hoşnut olmayan ve ağzını sadece kötü birşey söylemek için açan bir kadın....
mert espri yapmaya çalışıp herşeyi berbat eden biri....
burcu şimdilik iyi gözüküyo bakalım görücez ileride...
hepsi birbirinden alem insanlar...
sanki özellikle seçiyolar bunları yaaa bi çuval pirinçten....
yine deli olucam bu hafta...
en çok o sarı kıza gıcık oldum
...kaydirigubbakcemile

o ukala sarı kız benim evime gelse o bakışlarıyla evde otursa masada otursa ağzını gözünü eğse allah yarattı demem çok okkalı dayağı atarım valla diyorum. çok bilmiş hukela artis...

şu bir gerçekki hiç bir ortamda kadın kadını çekemiyorr...erkekler daha ılımlı oluyor..şema da görüldüğü üzere kızcağıza verip veriştirdiler..yemeğini yemedilerr...eleştirenleri bekliyoruz bakalım mangalda kül bırakmayanlar ne yapacaklarr hep fosss çıkıyorlar ama neysee...misal hasan bey örneği çok konuşandan hiç bir zman haz etmemişimdir zaten..

sofra gayet güzel hazırlanmıştı renk uyumu süperdi.sarı kafalı bücür :mymeka:ne ukala ve itici.nesrin hanım konuşmaya degmez:kızgın huysuz.naim en sıcakları.uzun saçlı dikkat çekmeye çalışan biri ....ev sahibi olan kızda gayet dogaldıııyerimseniben

kızlar ben gelmeden dedikoduya başlamışsınız bakıyorum..kaydirigubbakcemile3şimdi sıra benim yorumlarımda efem..ev sahibi sadece bugüne özel samimi bir görüntü verdi...çünkü puan almak endişesi içindeydi..zaten kendide itiraf etti..uzun saçlı abiş iyi niyetli , cool bir kişi gibime geldi..nesrin ukela ve çok bilmişdi...naim tam etiler tipi,biraz bilmiş ve çokça görmüş geçirmiş gibiydi...sarı kızı niye yarışmaya almışlar anlamadım....heralde reyting kaygısı veya arkası kuvvetli (baba bende yarışmaya girmek istiyooommm vs.)..bugünlük bu kadar yeter...hadi bakem yarın görüşürüz..

Bu haftakiler bir garip arkadaşlar.Zaman ilerledikçe samimiyetsiz,tipik insanlara ağırlık veriyorlar.

ayyy o naim ne tipti yaa.. kadın dedi yaa bide naim kibar çocuk hemde çok kibar diye koptum ona.. o naim çok güzel yemek yapcak gibime geliyo

sarı kıza sinir oldum bacak gösterme telaşına düşmüş gibi açmış bacaklarını yorumlarda sinir...

benim 9 ve 13 yaşındaki kızlarım bile yemek yapışında birsürü hata gördüler.
çok özentisiz ve acele yapıyorlar yemekleri.
yemeğe sevgini katarsan eğer o yemek tadından yenmez hale gelir.
ve zaten yenmeyecek gibi olduğunu biz ekran başından bile anlıyoruz.
şöyle bol salçalı, renkli, iştah açıcı değil ki yemekler.
biz adanalılar severiz bol biber salçası kullanmayı.
şöyle iştah açıcı görünecek.
boz boz oldu mu gitti o yemek.
yine renkli bir hafta bizleri bekliyor sanırım.

ay ben nesrine kıl oldum elime verseller onu çiğ çiğ yerimcokacimcoook:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…