Yemekteyiz - Show Tv

kadın baştan sona bir fiyasko ama olsun arkadaşlar sayesınde çok gülüyoruz:roflol:

ay pirenses sigara böreği aynı zeytinyağlı gibi ince ince olur öyle sarması lazım diyo, dünkü sarmalarını ince sardığını sanıyo garipkaydirigubbakcemile3

kızlar kaç yıllık ev hatunları bile en kolay diye mercimek yapıyor
erkek olanın yapmasını hoş grmek lazım opuyorumnanaktan

bakalım pirensis nasıl güldürcek bizi kaydirigubbakcemile
ya şohovda olsa kendini niye bu kadar küçültüyo anlamış değilim
paramı veriyolar acaba özel olarak :hulya:

ay valla bence mercimek, paçanga, pilav, gavurdağ bu programda yasaklansınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet başladı bakalım bu gece prenses neler yapacak
dün öldürdü beni valla o kadın.

yemeğe sık sık misafir alır mısınız kızlar, ben yemekteyiz çıktığından beri almıyorum çünkü gelen misafirlerde abuk sabuk şeylere kafayı takabilir söylemesede bunu öğrendim yani programdankaydirigubbakcemile3

cengiz kof çıktı bence kendi aralarında ahmet 1. olcak, halk oylamasını bilmem, halk oylamasında pirenses bile 1. olabilir.

yemeğe sık sık misafir alır mısınız kızlar, ben yemekteyiz çıktığından beri almıyorum çünkü gelen misafirlerde abuk sabuk şeylere kafayı takabilir söylemesede bunu öğrendim yani programdankaydirigubbakcemile3
ya neye gcık oluyorum biliyormusun yemeğe misafiri alıyorum
annemden nasıl gördüysem soframı hep öyle kuruyorum
ama misafir başlıyo evet bu akşamda büşra hanımın evinde knuguz diye espriler yapmaya
sanki sofra kurmayı yemek yapmayı yemekteyizden ögreniyormuşuz gibi abuk subuk espriler çıldırıyorum

ya neye gcık oluyorum biliyormusun yemeğe misafiri alıyorum
annemden nasıl gördüysem soframı hep öyle kuruyorum
ama misafir başlıyo evet bu akşamda büşra hanımın evinde knuguz diye espriler yapmaya
sanki sofra kurmayı yemek yapmayı yemekteyizden ögreniyormuşuz gibi abuk subuk espriler çıldırıyorum

:roflol::roflol::roflol:

ayol bu dün kü piiirenses mi :) Gözlerının altıda mosmor...Sarı saçlı çingene gibi olmuş valla.Hiç beğenmedim ben bu kadında sarı saçı.Menude bır erkege göre fena değil... Yalnız tadına bakmadan tabı konuşmak kolay :)

X