Yemekteyiz - Show Tv

cakma pirenses oldunu kafadaki tac bile anladı kadını şiddetle red edio kafadan dustu dusecek kaydirigubbakcemile3
tac isyanlarda lülülülülülü

Ben beğenmedım burnunu sankı doğal gibi duruyor.Eğer estetıksede hiç iyi yapılmamış.Onca para harca sonuç buysa vahim.

kızlar ya bu karı ne ayak allahım ya işte bu insanların haımsızlığıyüzden nelere şahit oluyoruz rabbim böylelerinden korusun biziiii:Saruboceq:

neeeeeeeeeeeeeee gercek sarısınım mı dediiiii.huhuhu kuaförde sacnn arkasını gördum tam 1 cm siyahhhh hemdeee :mymeka:

kızlar PRENSES değil bide yani PİRENSES yazdırmış ismini -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum şu kadına yahu..saçlarını boyat boyat ben hakiki sarışınım de..peh

PİRENSES miş nufusta canım, nufus cüzdanını göstercekti unuttu bak görüyomusun tühhkaydirigubbakcemile3

bu kadının kocasına acıyorum
böyle bir eşim olsa evden dışarı çıkartmam onu.))

O ne kılık o ne kıyafet

Kollarında püskülü yemeğe girer.Elleri siyahhh ben o eve gitsem aç kalırdım

Hayatta sevmezdim öyle aaa sunumu çok çirkin yiyemem diyenleri.

Tatlıyı görünce onlara hak verdim.Köpeğin önüne koyar gibi de konulmaz ya ayıp

kafalarına atcak sandım ama tatlıdan önce fatoş çok üstüne gitti, ama genede öyle yapmaması gerekirdi, zaten al birini vur ötekine, ikiside birbirinden garip insanlar

offff yaaa arkadaşlar ben bugün kaçırdım cokacimcoook
tekrarını gösterirlermi acaba? sizin yazdılarınızdan anladığım kadarıyla
u çmuş pirenses hazretleri de görmeden olmaz,,,:roflol:

bugün tam bir fiyaskoydu ,çok cahil bir kadın ,yok görecekler pirenses neymiş ,yok sarışınım ,cümle

alem gördü saçlarını kuaförde dipleri simsiyahtı ,o elbise hele nerden bulmuş kostümcüden mi almış

nedir ,kimbilir kaç kişi giyimiş liğme liğme olmuş ,hele konuşmasındaki kabalık ,kadınlığımdan utandım

yemin ederim
..

sonuna kadar katılıyoum.
çok kaba konuşması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…