Yemekteyiz - Show Tv

ay bu prenses ne böyle yaa koptum gülmekten hakkaten psikolojisi bozuk bunun allah yardımcıları olsun 2 gündür millete demediğini bırakmadı şimdide millete kusara kalmayın kusura kalmayın diyip duruyo delikafadulden-tatlicadiarzu-

ayyyyyy mahalle karısı gibi kadın yaaaaaaaa konusmalara tiplere bak kaydirigubbakcemile3

Azıcık demek yerine lugatta olmayan bır kelıme olan accık kelımesını kullanan bır prenses...

evet kralicem mahalle karısı zaten bu
konusmaları tavırları yemekleri vs vs
tatlısıda tam bir vasattttttt

yavrum benımm beee :) Ne sunum ama..Kalıp çıkartıp servıs yapsaydın bari... Ama bunun içinde show tv var :) Program dıkkat ceksın kı bızım gıbı ızleyıcılerı çoğunlukda olsun :)

hem beceriksiz hemde çok seviyesiz bi kadın bu prenses hiç bi hanıma yakışmayan hareketler ama biraz öncede demiştim bende psikolojisi bozuk

kızlar PRENSES değil bide yani PıRENSES yazdırmış ismini -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum şu kadına yahu..saçlarını boyat boyat ben hakiki sarışınım de..peh

kızlar PRENSES değil bide yani PİRENSES yazdırmış ismini -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum şu kadına yahu..saçlarını boyat boyat ben hakiki sarışınım de..peh

hakkat ya bide milleti salak sanıyo gerçek sarışınım diyoo şaka gibi yaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…