Yemekteyiz - Show Tv

ay bu prenses ne böyle yaa koptum gülmekten hakkaten psikolojisi bozuk bunun allah yardımcıları olsun 2 gündür millete demediğini bırakmadı şimdide millete kusara kalmayın kusura kalmayın diyip duruyo delikafadulden-tatlicadiarzu-

Azıcık demek yerine lugatta olmayan bır kelıme olan accık kelımesını kullanan bır prenses...

yavrum benımm beee :) Ne sunum ama..Kalıp çıkartıp servıs yapsaydın bari... Ama bunun içinde show tv var :) Program dıkkat ceksın kı bızım gıbı ızleyıcılerı çoğunlukda olsun :)

hem beceriksiz hemde çok seviyesiz bi kadın bu prenses hiç bi hanıma yakışmayan hareketler ama biraz öncede demiştim bende psikolojisi bozuk

kızlar PRENSES değil bide yani PıRENSES yazdırmış ismini -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum şu kadına yahu..saçlarını boyat boyat ben hakiki sarışınım de..peh

kızlar PRENSES değil bide yani PİRENSES yazdırmış ismini -tatlicadiarzu- gıcık oluyorum şu kadına yahu..saçlarını boyat boyat ben hakiki sarışınım de..peh

hakkat ya bide milleti salak sanıyo gerçek sarışınım diyoo şaka gibi yaa delikafadulden

X