Yemekteyiz - Show Tv

sen benim fakiraneye yemeğe gelirsen geldiğin gibi geri çıkarsın herlade yemeğimden dolayı değil tabi hem masa düzeni bilmiyorum hem evim o kadar dayalı döşeli değil

o kıyafetle nasıl sunum yapıyor hayret kolları bütün herşeye değiyor bence hoş değil

Benım söylemek istediğim insanların maddi gücü ya da evi değil ki sadece dün ekranda prenses adayı, yarın prenses olup olmadığımı anlarsınız demıstı bende haklı olarak bu mu dedım komık... Yoksa kımsenın bır seyi umrumda değil benim ... :))))

dun fatoşa neler etti ben asla hayvan dekoru içeren bişey giymem diye oturdugu koltuk ne peki yamuk yaaa gıcık oldum allahın cahili ... hep boş konusuyo işkembeden sallıyo ...

hanfendi her yemege hakaret etti bu yemegede böyle hakaret edilmez dedi
dinime küfreden müslüman olsa bari

tam bir rezalet
arasıcak mıcak bilmem ama arada eksik bişeylerin oldugu belliydi
menüüsü cok az
kendiside cok patavatsız
haldur huldur girişiyor bir işe insan yani kadın dedigin biraz nazik kibar olur

ama bir insanı eleştirirken de kendini ve cevreni övmek de doğru değil diye düşünüyorum

benim takıldıgım nokta herkese demedigi laf kalmadı
insanları rencide ede ede bir hal oldu bende çok müthiş bişey bekliyordum
eğer mütevazi içten bir insan olsaydı şuan yer sofrası kursada tek çeşit yemek çıkartsada baana bukadar antipatik gelmezdi

karnı yarıga bak hizaya gelllllll ... kesmek zorunda kaldım diyo kucuk alsaydın patlıcanı allam yaaaaa ...

Şu şarışın bayanı ben çok sevdim eskı modellerdenmıs zaten valla ınsallah ortaya guzel seyler cıkartırda favorılıgını bozmaz :) Dığerlerınden beklentım yok bellı kı eglenmeye gelmısler...dunyadan bır haber..

pelhin diye bir üye vardı diğerlerini küçümseyip kendini överdi nedense aklıma geldi sizinle paylaşayım dedim bazı msjları bu topicte okuduktan sonra

Burda o kadar uye var kı hepsını bılıp tanımak cok zor bazıları ıste bızım gıbı sevdıklerı konularda yorumlar yapıyor napalım ısımız gucumuz yok ıste :) Evde oturup duruyoz aksamları

tokat yapragı tuza basılır diyo :S
tuza basılmazki tuzlu suya basılır ...

ben hep tokat yapragı alırım ... tuza basılan yaprak sert olur tuzlu suya basılan yumusak ...

daha gecen gun aldum yumusacık yaprakları vardı taptazeee ... ne damar ne bişiy ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…