Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bu bölümü çocuklarınıza izletmeyin, araz kalır çocuklarda vallakaydirigubbakcemile3
yuvarlanacak allah korusun az kaldı he :icecream:ay elbiseden yürüyemiyo nasıl servis yapcak acaba
kadına bak yaa yeni aldıgım halde yıkadım diyo
yeni alınıp paketten çıkartılan şey yıkamadan zaten kullanılmazki
görmemişliğin bukadarı
Bazı ınsanlarda sanırım boyle kendını baskası gıbı hıssetme kabullenme duyguları yoğun oluyor..Prenses dedık tamam kabul ettık ama taaa ki evinin iğrençliğini kolltukların uyumsuzluguna şahit olana kadar :)) masam super oldu dedi, hayatımda oyle catal bıcak ve pecete düzeni görmedim.. Boşa yenılemıs tabağını çanağını daha masa kurmayı bılmıyor senın ne ısın var bu yarısmada hanko :) Yaptığı pılav iğrenç..Boca ettı içine kaç çeşit yağı öööö...Bu çok biliyorum deyip geçinenlerden bence.Ben buna notunu zaten dün akşam vermiştim.Elbisede komedının danıskası valla :))) Hem evıne mısafırler gelıyor saygı ötürü ınsan ayağı kalkar...Allahın ö... dıyeceksın sen hangı dağdan ındın :) Ben olsam derdım.0 = 0 dıye ben böylelerıne derım...Sen prenses isen,bende Queen Elızabeth :) Ama şu da var ki benım arkadaşımda katıldı bu yarışmaya bunların çoğu show amacıyla yapılıyormus fazla cıddıye almayın :)) Ama yınede komıkkk...
yuvarlanacak allah korusun az kaldı he :icecream: