Yemekteyiz - Show Tv

ne kadar bakımlı oldugunu göstermek istiyor saçalrıma tipime giyimime önem veririm dedi ya ispatlama gereği duydu heralde bu şekilde

pirenses değilde adı paçoz olsaymış daha iyi olurmuş..
vişneye fişne diyor ya konuşurken o ağzının aldığı şekil beni delirtiyor yolarım ben bu kadını yaaaaaaaa..

ya ben bu yarışmada mercimek çorbasına kafayı taktım..ya neden herkeste bu çorbayı süzüyor..biz mercimek çorbasını süzmeyiz, içine hacuç,patates falan atarız ama küçük küçük doğrarız ,hafif yoğum bir kıvamı olur ve kırmızı kırmızı gözükür..böyle süzülünce sanki mercimek çorbası değilmiş gibi oluyor...ben böyle yapsam acaba neden süzmedin derlermiydi? .)) ama benim yaptığımın tadı böyle daha güzel oluyor.))

ya pirenses 29 yaşındaymış
ben 35 falan sandım onu
ya birde onu dinlerken kendimi özürlü gibi hissediyorum.))

ya ben bu yarışmada mercimek çorbasına kafayı taktım..ya neden herkeste bu çorbayı süzüyor..biz mercimek çorbasını süzmeyiz, içine hacuç,patates falan atarız ama küçük küçük doğrarız ,hafif yoğum bir kıvamı olur ve kırmızı kırmızı gözükür..böyle süzülünce sanki mercimek çorbası değilmiş gibi oluyor...ben böyle yapsam acaba neden süzmedin derlermiydi? .)) ama benim yaptığımın tadı böyle daha güzel oluyor.))

bilemiyorum nesrin çorban damak tadıma uymadı:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:
:roflol::roflol:

Kuaför saçını sarmak için ikiye ayırdı ortası siyah dibi gelmiş resmen ama anlamadım kuaför de gerçek sarışın dedi, 29 yaşındaymış inanamadım, ilk evliliğimden 1 kızım var diyor arasıra telefonda görüşüyoruz diyor şaka gibi yaaa, bir de bu kadının nereli olduğunu çok merak ettim bilen var mı?

Kuaför saçını sarmak için ikiye ayırdı ortası siyah dibi gelmiş resmen ama anlamadım kuaför de gerçek sarışın dedi, 29 yaşındaymış inanamadım, ilk evliliğimden 1 kızım var diyor arasıra telefonda görüşüyoruz diyor şaka gibi yaaa, bir de bu kadının nereli olduğunu çok merak ettim bilen var mı?

ben düdüklü de yaparım mercimek corbasını soğan ve patatesi sarımsak rendesi varya onunla rendelerim mercimeği yagı salçayı da katar pişiririm piştikten sonra kevgirden geciririm kolayca gecer telef olmaz blendırdan gectiği zaman sanki çocuk maması yer gibi oluyorum

tokatlıymış canım

anam sen benim çorbamı en iyi saray aşçılarında bile içemezsin..o kadar güzel yani:roflol::roflol:

artık ne süpriz yapcan ona bakayım ona göre puan vercem:roflol::roflol:

ya şaka bi yanada neden herkes mercimek çorbası yapıyo ya:uhm:

ben prensesten çok farklı yemekler yapacak sanıyordum
bak bizimmutfaklarımızda yaptıklarımız yapıyor.
kadın biraz kompleksli kızlarrrr bence.

kızlar ben hiç karnıyarık yapmadım çok yağlı olduğu için sevmiyorum...benim hatırladığım kadarıyla patlıcanlar tüm yapılıyor bu patlıcanı 2 ye böldü

X