Yemekteyiz - Show Tv

ya kızlar prenses değil, ismi yazılınca okuyun bakın pirenses çok önemli bi detaykaydirigubbakcemile3

canım galiba özgede aynen senin gibi düşündü, yemek yaparken gerçek hayatta asla tanışamayacağım insanlar diyo bence pirensesle fatoşu kast etti

heeeee bende prenses diye korkmuştum,ohh biraz rahatladım piiiiirenses olduğu için :roflol::roflol:

bu pirenses hiç bişey bilmiyoki neden katılmış bu yarışmaya acaba görgüsüz şey.dün diyo o küçük domateslerin adı neydi çevi miydi neydi diye bişeyler geveledi.ondan koysaydın salataya diyo.daha adını bile bilmiyo bi de akıl veriyo...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:bbo:

çok merak ediyorum kendisi nasıl bir performans sergileyecek
eleştiriyede açık değil tozu dumana katar valla bu kadın

Pirenses herşeyin doğrusunu bildiğini iddia ediyor ama ekşiye=eşki, sofraya=sufra diyor, programın sonunda yarınki bölümü gösterdiler pirenseslere layık elbise ve tacı var, masal kitabından fırlamış gibi,
Birde bugün peruklu olan kadının oynaması neydi ya ilk defa pirensese hak verdim
Arkadaşlar Özge nin yaptığı peynir toplarının tarifini alan var mı?

iggg kizn evi kelebek mezarligi gibi boy boy yazik ya nasil guzellermis PIRENSESle FATOSu leopar desenli kurkle giydirip dinozorlarin zamanina yollamali takilsinlar ormanda

piiiiirenses tabiri caizse, köpeğin önüne artık atar gibi servis yapcak bugun, konuklar yandı valla
umarım piiirensesle fatoş bugun oynamaz, gözüm bozuldu travma yaşadım 2 gündür
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

doğal sarışın, kültürlü, kibar,tam bir hanımefdendi adı gibi pirenses :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

evet ya cok görgüsüzz dilini bi kars cıkarıyor dışarı yemek yerken cok görgüsüz cokkkkk
o kadını nerden buldularsa iyi etmişler nasılda izletiyorlar bize

arkadaşım 270 grm peynir 2 yumurta ekmek içi biraz galete unu ve baharatlarını kkattı yogurdu ve top top yapıp kızarttı diye hatırlıyorum

kadına bak ya yemek yapcağı saatte kuaföre gitti, sabah gitsene kuaförünekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…