ilk defa ,izledim yemekteyiz proğramını
of sinirden öldüm.prenses denen o kadına
ne iğrenç birisi o yaaa
benim hayatımda asla öyle bir insan olamaz
hayatımda değil 100 metre yakınımda bile olamaz
çok gıcık çooook
ya kızlar prenses değil, ismi yazılınca okuyun bakın pirenses çok önemli bi detaykaydirigubbakcemile3
canım galiba özgede aynen senin gibi düşündü, yemek yaparken gerçek hayatta asla tanışamayacağım insanlar diyo bence pirensesle fatoşu kast etti
Ayyy o isim ona hiç olmamış yaaa
Ancak kabile prensesi olur ondan :))
Bugün şunu çıkardım : Çocugum olursa hiç öyle iddalı isimler koymamalıyım,
sonra ona da gülerler( Kral koyarmışım )
aaa kral olmaz,kıral koyman lazımkaydirigubbakcemile3
heeeee bende prenses diye korkmuştum,ohh biraz rahatladım piiiiirenses olduğu için :roflol::roflol:
ne biçim bi insan bu pİrenses ya çok çirkef bütün gece bela okuyup durdu belamı versin belamı versin Allah vermiş zaten senin belanı orcinal sarışın bide ben daha hayvanseverim sen daha hayvanseversin sende öküz deseni bende manda deseni salak bunlar valla süzme salak bü bölümdekileri hiç sevmedim hiç :sinifsinif:
piiiiirenses tabiri caizse, köpeğin önüne artık atar gibi servis yapcak bugun, konuklar yandı valla
umarım piiirensesle fatoş bugun oynamaz, gözüm bozuldu travma yaşadım 2 gündürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:piiiiirenses tabiri caizse, köpeğin önüne artık atar gibi servis yapcak bugun, konuklar yandı valla
umarım piiirensesle fatoş bugun oynamaz, gözüm bozuldu travma yaşadım 2 gündürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Pirenses herşeyin doğrusunu bildiğini iddia ediyor ama ekşiye=eşki, sofraya=sufra diyor, programın sonunda yarınki bölümü gösterdiler pirenseslere layık elbise ve tacı var, masal kitabından fırlamış gibi,
Birde bugün peruklu olan kadının oynaması neydi ya ilk defa pirensese hak verdim
Arkadaşlar Özge nin yaptığı peynir toplarının tarifini alan var mı?