surfa diyo bide ya
tamam bazı kelimeleri yakıştıramayabiliriz ama bari bilmişlik taslama yaa hayret bişey
bu genç olanı tuttum ahmet mi ne cok yakısıklı konusuyo :$
ay bu pirensesle fatoşla müzik duyunca içlerine cin kaçıyo, oynayışlara bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide pirenses fatma kendini rezil etti çok kötü oynuyo diyo sanki kendisi asena gibi oynuyokaydirigubbakcemile3
çok güldüm ya sırnaşık şey benim oyuncak bebeğim var bitane olduğu yerde oynuyo fatoş denen hanım aynı öle oynuo :roflol: yıldız tilbe bunlardan daha güzel oynuyor :roflol: :roflol:
Bu yarismayi hic sevmiyorum,nerde ucuk kacik var hepsi yarismada.. Ne öyle ya baloya gider gibi giyinmeler,cok biliyormus gibi hal sergilemeler,kendi özünden kayip seren serengil,demet akalin moduna girmeler... Iggggg diyorum valla iggggggggggggg:lepi:
ne biçim bi insan bu pırenses ya çok çirkef bütün gece bela okuyup durdu belamı versin belamı versin Allah vermiş zaten senin belanı orcinal sarışın bide ben daha hayvanseverim sen daha hayvanseversin sende öküz deseni bende manda deseni salak bunlar valla süzme salak bü bölümdekileri hiç sevmedim hiç :sinifsinif:
ilk defa ,izledim yemekteyiz proğramını
of sinirden öldüm.prenses denen o kadına
ne iğrenç birisi o yaaa
benim hayatımda asla öyle bir insan olamaz
hayatımda değil 100 metre yakınımda bile olamaz
çok gıcık çooook