Yemekteyiz - Show Tv

bu kadın adı pirenses olan ,görgüsüz bişey ama kendini sosyete sanıyo ,hareketler filan ,yok diet kola ,yok bardağı değiştir filan ,bi tuhaf hareketler..

evet o kız da meyraya benziyo..

pirenses de limon yoktu istedim öyle getirdi diyo.adam kendi sordu limon ister misinz diye.sanki kendi aklına geldi istemek.sonra da getirdi adam zaten daha napsın?bunları da hiçbişey memnun etmiyo hee...

Ben bugünkü yarışmacıyı beğendim açıkçası baya güsel yaptı mezeler falan baya çoktu.Prenses adlı hatuna sinir oldum ya ne o öyle hareketler falan sinir bi tip:eek:lmaz:

Ben bugünkü yarışmacıyı beğendim açıkçası baya güsel yaptı mezeler falan baya çoktu.Prenses adlı hatuna sinir oldum ya ne o öyle hareketler falan sinir bi tip:eek:lmaz:

prenses olsa iyi pirenseskaydirigubbakcemile3
nufus memurunun azizliğine uğramış sanırımkaydirigubbakcemile3

su pırensesı bende dahıl kımse sevmedı demekkı.kadın kendını ne sanıyor ya.daha turkce konusmayı beceremıyor(eşki eşki deyıp durdu) ama kendını pırenses sanıyor.dogal sarısın oldugunu ıddıa edıyor yasıda daha 29 mus.kac sene sonra nufusa kayıt oldu acaba

adama kaç puan verdiler bende beğendim değişik şeyler yaptı...yalnız o et o şekilde pişer mi koyun etimiydi?

aynen, nereli acaba pirenses ne ya
bana pek normal bi tip gibi gelmedi
CADIARZU

tokatlıymış

bende acayip sinir oldum kadına bide 2 puan verdi
kendi günün prenses kıyafeti giycek taç takıcak galiba kendi gününde açıklıycakmış adının neden pirenses olduğunu

tokatlıymış

bende acayip sinir oldum kadına bide 2 puan verdi
kendi günün prenses kıyafeti giycek taç takıcak galiba kendi gününde açıklıycakmış adının neden pirenses olduğunu

nasıl oynamak için kendini ortaya atıverdi ama, zaten düğüne gider gibi giyinmiş saçı başı
kaydirigubbakcemile3
doğal sarışın:hulya:

Son düzenleme:
özgedeymiş
ay bu pirenseste onu hiç yemedim bunu hiç yemedim, ne yemiş bu kadın bu yaşına kadar ya
:hulya:

dünkü yarışan adam çok güzel yaptı menüsünü beğendim afferiiiiin banyoda küçük oturma odası gibi oneydi ya beğenmedim ben

kızlar bugünkü kız nasıl bir tatlı yaptı hamurunu yaparken gördüm ama sonrasını göremedim

X