Yemekteyiz - Show Tv

dayak yemese bile iyi ıslandı gökhankaydirigubbakcemile3
bu arada dileğin melisten az puan almış olmasına inanamıyorum yaniakannehir

bu sarkici kuflu peynir(tost yapilan peynirden anladiniz)bu ne simdi kart bir ses birde si,marik konusmalar nerde sarkici bi Tarlabasinda mi pala kas gokhan o ayri bence psikiyatride bir tez konusu olabilir sorunlu kisilik serkandan bahsetmeye gerek yok o bir gurmecigillerden

bu sarkici kuflu peynir(tost yapilan peynirden anladiniz)bu ne simdi kart bir ses birde si,marik konusmalar nerde sarkici bi Tarlabasinda mi pala kas gokhan o ayri bence psikiyatride bir tez konusu olabilir sorunlu kisilik serkandan bahsetmeye gerek yok o bir gurmecigillerden

bütün gurmeliyim gitti, nasıl bi cümleysekaydirigubbakcemile3
yarın çok pis rezil olcak serkan ama:hulya:

ya ben bugünkü kadının evini çok beğendim ,dilekmiydi neydi ,kocası makine mühendisiymiş..yalnız o kadın o eve pek yakışmamış ama olsun ,biraz kilo verse birazda o erkeksi konuşmasını değiştirse tam bir hanım olabilir ..nerde zaten böyle tipler var ,ensesi kalın kocaları olur muhakkak ,çirkin şansı kötükedihüso

bu gün evine gidilecek olan kıytırık gurme şeysi...:nazar:
giyinmiş kuşanmış olmuş bir arap şeyhi fink atıyo evinde...:roflol:
bunların hepsi bi tuhaf valla...
ayrıca yemek falan yetiştirememiş rezil oluyo...alkisalkisalkis

ya ben bugünkü kadının evini çok beğendim ,dilekmiydi neydi ,kocası makine mühendisiymiş..yalnız o kadın o eve pek yakışmamış ama olsun ,biraz kilo verse birazda o erkeksi konuşmasını değiştirse tam bir hanım olabilir ..nerde zaten böyle tipler var ,ensesi kalın kocaları olur muhakkak ,çirkin şansı kötükedihüso

doğru söze ne denir vereliniortakvereliniortak

her hafta bende dostlarımı yemeğe alıyorum valla,kırmızı halı süpermiş hemen bende yaptırayım bır tane :)) Mısafırler kendılerını özel hıssetsınler heheh

he he he
Serkoş,gurmeyim gurmeyim dedi yemekleri yetiştiremedi
sonradan gurme ne olcek
:roflol::roflol:
Allahın sopası yok işte:dilcikar:

Evi saçma mutfağıda öyle yemekler içinde öyle havaya girdi ki o kolay bu zor derken mantar cıkcak hepsı :) Gıyınme odasındakı dolapsız askılarıda çok gereksiz.

Evi saçma mutfağıda öyle yemekler içinde öyle havaya girdi ki o kolay bu zor derken mantar cıkcak hepsı :) Gıyınme odasındakı dolapsız askılarıda çok gereksiz.

öyle valla bu kadar hava attı bende sandım süper bi evde yaşıyo saraylı:hulya:
bide mimarmış...
ama evde hiç öyle göze çarpan bi dekaorasyon göremedim.
gökana hiç değinmiyorum bile yarışmanın bu haftaki AJDARı akannehir

X