Yemekteyiz - Show Tv

ayy bu gökhana sinir oldum..herşeye atlıyor illa yorum yapacak
esmer kızı sevdim
bu melisi hiç sevmedim..bana nil i hatırlattı..

bu Gökhan ve ailesi halamın komşusu..
valla annesinin karakolluk olmadığı komşusu yokmuş.:1shok:
halamın yalancısyım...
:eek:

belli oluyo zaten adam resmen sorunlu
çirkef gibi davranıyo ve görmemiş gibi davranıyo
almış eline 3 5 kagıt ordan bakarak yorum yapıyo
komedi yaavzemuszemuszemuszemus

bayadır izlemiyodum dün bi bakayım dedim.
akıl sağlığım yerinden gidecekti valla..delikafadulden
o gökanmıdır nedir uçan tekmeyle içeri dalan salak ...Çok üzgünüm çoook
o nedir öyle o ne itici bir tiptir yahuuu yolasım geldi valla..
araştırmacı kişilikmiş soytarı...:mymeka:
almış yemeklerin çıktısını gelmiş!
çok araştırıyor ya inşallllllah burayıda bulurda okur yazdıklarımı....

diğer erkek yarışmacıya diyecek söz bulamıyorum sanki sarylarda lala larla büyümüş burnundan kıl aldırmıyor haspam.masa çizikmiş...asıl onun kafa çizik kafaa....:kızgın:

bayanları sevdim.o sarışın olgun ablamız hoşuma gitti..
diğer esmerce hatunu çözemedim daha ama ufaktan oynuyo gibi geldi bana sessiz sessiz ilerliyor...
ses sanaaaaatkaaarı(böyle diyolar her şarkı söyleyen sanatçı olsa kargalar yaşadıydı)kızımızda ses yok,konuşma desen baydı beni yapıyorooooom,ediyoroooom hıııy....:sinifsinif:

veee sonuçta anladımki reyting yapsın diye bunları özelliklemi seçiyolar seneryo yazıpmı oynatıyolar neyse...
bu kadar gıcık insanı nasıl oluyorda bir sofraya oturtuyorlar show tvnin işine şaşıyorum vesselam...:nazar:

"Gurmeliğim gitti şuanda "
Bu nasıl bir tabir yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ALLAHtan paçanga gökhanın bilgisi dahilinde bişey yani
içindeki kaşarı bezelyesi salamı dedi yaaa

ayy bu melis midir nedir beni delirtti ayy onu yemem bunu yemem onu ağzıma sürmem...ayy bu kız ne yiyor acaba....:eek:klava:

ayy bu melis midir nedir beni delirtti ayy onu yemem bunu yemem onu ağzıma sürmem...ayy bu kız ne yiyor acaba....:eek:klava:

ayy canım numara yaa hiçbişey yemiyo madem dün o pembe elbiseden her bi yanı fırlamıştı
löplöp selülitler göbeğide vardı sırt katlarıda hiçbişey yemeyen insanda nerden olcak o yağlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy canım numara yaa hiçbişey yemiyo madem dün o pembe elbiseden her bi yanı fırlamıştı
löplöp selülitler göbeğide vardı sırt katlarıda hiçbişey yemeyen insanda nerden olcak o yağlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şımarık ne olcak...ayy bide bu şarkıcıyım diye mi geziyor o nekadar iğrenç bi ses benim sesim bile daha güzelkaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu kız acaba malum mekanlarda mı yoksa şarkıcılık yapıyor..Hiç şasırmam cunku bu sesle anca oranın kapısından girer...

bence bu tombiş ablanın yemekleri güzel oldu
yanlız bu gökhanı dövsün biri ya gıcık
:mymeka:
ya bu halk oylaması kalktı galiba, ona oy ver buna oy ver geğiyi yok, kimse de halk görüyo gibisinden zırvalamadıkaydirigubbakcemile3

şu gökhanı elime verseler bir kaşık suda bogarım valla ya
herkesin yemek yapma tarzı farklıdır internetteki herkeste farklı tarifler veriyor
ben bir pasta yaparken bakıyorsam 10 siteye baksam 10uda farklı
onlara göre kadının yaptıgını nasıl değerlendirir
hiçmi yemek kültürü yokmuş ya iyice rezl etti kendini

X