Yemekteyiz - Show Tv

gerizekalı bu sadece kendini teşhir etmek için çıkmış salak salak şımarıkça konuşmalar bidee artık böyle tipleri tv de görmekten sıkıldım ya valla herşey bozuluyor gitgide.kadın yemek yarışmasına katılmış ayna alıp geliyo mutfağa allah akıl fikir versin..

ya bende böyle eşşek kadar kadınların çocuk sesiyle konuşmasına gıcık oluyorum ya,
ama böyle olmak lazım aslında buda bi gerçek

ay bunun topuğu fazla kaçmış ya, godzilla gibi yürüyo, yazık döşemelerekaydirigubbakcemile3

valla kart sesli dönme gibi ses tonuyla konuşanlarla da benım hiç konusasım gelmıyor yas 25 zaten tabı kı daha genç tabi ki böyle ince sesle konuşması benım daha cok hoşuma gitti.Bizde öyle şımarıkça konuşmasını severiz :))) ılgilenen daha çok oluyor

valla kart sesli dönme gibi ses tonuyla konuşanlarla da benım hiç konusasım gelmıyor yas 25 zaten tabı kı daha genç tabi ki böyle ince sesle konuşması benım daha cok hoşuma gitti.Bizde öyle şımarıkça konuşmasını severiz :))) İlgilenen daha çok oluyor

valla sen niye alındın anlamdım, ben ince konuşmasından değil çocuk taklidi yapmasından bahsediyorum
yüksek müsadenle herkes istediği gibi düşünsün

Serkan ne mal olduğunu belli etti :)) Madem beğenmedin git o zaman marriot da yemek ye :)) Bence gökhan ın yemeklerı ve masasından on bın kat daha ıyı de ınsanlar cekemıyor ıs de nereye taş atacaklarını sasırıyorlar...

yok chess cım :) alınmadım kı :)) rıca ederım yanlış anlamışsın.Ayrıca herkes ıstedıgı gıbı konusur benı hiç ılgılendırmez :)) Bu arada balığın üstüne yoğurt dökülseydi masada bir adam kalmazdı :)) Hatta yarışmada hehe Bir de ekmeklik diye kullandığıda peynir tabağı oluyor komik :)))

Son düzenleme:
bu Gökhan ve ailesi halamın komşusu..
valla annesinin karakolluk olmadığı komşusu yokmuş.:1shok:
halamın yalancısyım...
:eek:

bunlar ne böyle yaw:KK70:
gökhana uyzu oldum.cok bılmış tavırları yok mu. palabıyık gıbı kaşlarını bı kaldırıyo yukarıya doğru anam korktum be:KK70: o diğer erkeğe benzeyen seyın adı ne unuttum :KK70:
o bu gece coştu:KK70: ben gurmeyım yer sofrasına benzeyen sofrana oturmazdım da işte :KK70: benı arkadaşlarım görücek rezil olcam ay uyuz:KK70: ben kızları beğendım tuttum valla.esmer kız daha ıyımser hoş görunuyo ama bakıca zyenı başladılar daha :KK70:

bıde cok tuhafıma gıden bı ınsan limonlardan nasıl tiksinir midesi kalkar ve yıyemez!!!
bütün gurmeliği gıtmış ayol hahahahaha sempatik cenavar yaw

bıde cok tuhafıma gıden bı ınsan limonlardan nasıl tiksinir midesi kalkar ve yıyemez!!!
bütün gurmeliği gıtmış ayol hahahahaha sempatik cenavar yaw

ay çok güldüm ordaya, küstüm tüm gurmeliyim gitti işte:roflol:
ay çok azınlık hissettim kendimi memlekette herkes gurme benim dışımda:hulya:

X