Yemekteyiz - Show Tv

ay zaten tırnakları takmaymış ya, tırnakları olmadanda ellerini sallıyo haklısınkaydirigubbakcemile3

walla bana da ojelerini gösteriyor gibi geldi.. :dilcikar:

walla bana da ojelerini gösteriyor gibi geldi.. :dilcikar:

valla şekerim bende öyle sandım ama bugun ojeleri yok ama gene eller havayakaydirigubbakcemile3
okanın yeliz hakkındaki yorumuda süper yanlız, korku filimlerindeki katil uşak gibi dedi kıza:roflol:

ay bu kız neden teflonda metal kullanıyor ya...yemek konusunda pek bilgisi yok gibi sanki..banamı öyle geldi?

bu kız bulgurları yıkamadan, paketten attı tencereye:bbo:
ayrıca düdüklü tencereyi de düdük inik şekilde kullandı saatlerdir.

bende farkettim canım yaaa...bilmiyo sanırım!!!kadın dediğin mutfağa yakışıcak mutfağıyla bütünleşicek canıııımmm...bu arada mavi ojeli olan kim?

ay çok beceriksiz, bi döküyo bi ekliyo, zaten mutfak harabe, bence yemekleri hiç bişeye benzemedi, et belki yenebilir

ay sanırım buda şarkılı türkülü bi süpriz yapcak karadenizili şarkı söylemese bari:sinifsinif:

ay biri bu yılmazı sustursun ya, ses tellerini falan alsın biri, şiştim yemin ediyorum:gitme:
insanda bu kadarda özgüven olmazki canım ses berbat şarkılar berbat, inatla söylüyo, valla yarışmacılar bile nezaketi bırakıp isyan etti artık:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…