Yemekteyiz - Show Tv

Kızlar, Arzu'nun tülbent mantısını yaptım, nefis oldu. Yalnız Arzu gibi bütün değil yarım yufka kullandım. Denemek isteyenlere duyurulur...

ay karadenizli söylerken tv nin sesini kıstım bi ara :1shok: adam başımı ağrıttı..hepsi şarkı sölemeye soyunmaya gelmişler.ne kadar basit olduklarının izleyince farkına varcaklarmı acaba :mymeka:

Evet ya bugün daha da bi vasattı,
Ya benim takıldığım bi noktada, yarın ne yapacak bu show tv, iyice cılkı çıktı yarışmanın, sabah ayrı, akşam ayrı yarışmacılarlamı devam etcek, bıktıracaklar zorla..:dilcikar:

eşim bu proğrama kızdığı seyretmemide istemediği için gizli kaçan izliyommm kaydirigubbakcemile3

dünde göremedim sonucu netten baktım tahmin ettiğim gibi oldu

arzu hanımefenliği ve zarafetiyle 1-0 önde başladı bence haketti ve kazandıı

oo ilter kazansaydıçok üzülecektimm pess dedirtti adam resmen ii yüzlünün önde gideniymişş pess

mükkerremin yüzüde 2 puanı alınca ne güzell olduuu ohh dedim valla

ıki tane yarışma aynı anda yayınlanınca yorumlar da arapsaçına döndü. Kimin neden bahsettiği geç anlaşılıyor.
Show TV bu işten iyi kazanıyor herhalde. Baksanıza gece ayrı grup, gündüz ayrı grup. Haftanın günleri yetmeyecek yakında.
Ben yayın saatinin değişmesinden yakınırken şimdi ne zaman açsam Yemekteyiz ile karşılaşıyorum.
Yeni hafta için de merak içindeyim. Umarım üç gruba çıkarmazlar.
Ne de olsa sabah kuşağı boş. :))

ya kızlar akşam okan korunçtu. resmen tatlı dil altından aşağıladı insanları. hakediyor onlar da gerçi yüzüne canım cicim arkada konuşurken bir ton laf söylüyorlar. okan karacan resmen show yapıyor ve gerçek yüzünü sanırım göstermiyor. hele o sürpriz neydi öyle yaa korkunç. bir de çok eğlendik falan dediler çok güldüm yaa :))).okan karacan ilk televizyona çıktığında filinta gibi delikanlıydı yazık acil kilo vermezse sonu hiç iyi görünmüyor. karadenizli zaten allaha emanet ne olduğunu anlamadım. o elleri sürekli havada gezen kız çok komik ama. çok doğal gerçekten. ama o eller ne öyle hiç inmiyor aşağıya. bakalım bugün ne yapacak. okan rokaları şöyle bir sudan geçirdi yıkamadı bile. attı resmen önlerine. hay allahım yaa yediler bide :))

o kız zaten o koca ellerini sallaya sallaya kendi gözünü çıkarıcak o ne el öyle anacım...

ay valla bi allahın kuluda bana cevap vermemiş, tekrar veriyo show kendim öğrenirim:dilcikar:
bu arada o kızın niye kürek gibi ellerini salladığını buldum galiba, sanırım mavi ojelerinin çok yakıştığını düşünüp ojelerini gözümüze sokmaya çalışıyo:roflol:

yok canım o ojeleri göstermiyo
vücut dilinde ellerini açarak konuşma
açık sözlü içi dışı bir olmayı ifade ediyo
bildiğim kadarıyla.
oda zoraki yapmacık bi şekilde
öyle göstermek istiyo sanırım.
ama beceremiyo yapmacık olduğu besbelli.lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…