Yemekteyiz - Show Tv

smslerde arzu birinciiii olmuşşşşşşşşşşş :lepi: :lepi: :lepi: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:

Mükerrem de daha halen Arzu birinci olur çünkü çok güzel oynadı demez mi.
Bizi oynayanla oynamayanı ayırd edemeyecek kadar salak zannediyordu herhalde.
2 puan iyi kapak oldu ama.

Ay bu okan karacana uyuz oldum yaa, bayat bayat espriler, ağzını açarak yapmacık kahkahalar..
Farkettimde onu izlerken ayaklarım uyuşuor resmen, en iyisi izlememk...

Bi de şu eliyle koluyla konuşan abla var...ben de onun ellerini bağlamak istiyorum, o konuştukça ağzıma giriyomuş gibi geliyo elleri...

Bi de şu eliyle koluyla konuşan abla var...ben de onun ellerini bağlamak istiyorum, o konuştukça ağzıma giriyomuş gibi geliyo elleri...

Dimi yaaa , ay ben ondan korkuyorum bazen el hareketleri çok azmış gibi yüz mimiklerini de abartıyo :| Zannedersin ki duyma engelliler için haber sunuyo.

kısa saçlı muhasebeciyimi diyon, ay onu hiç sorma ya feci felaket yanidelikafadulden
bence ya o okan yada yaşı diğerlerinden büyük olan abla alır gibime geliyo

Dimi yaaa , ay ben ondan korkuyorum bazen el hareketleri çok azmış gibi yüz mimiklerini de abartıyo :| Zannedersin ki duyma engelliler için haber sunuyo.

:roflol: ay evet aynen öyle

kısa saçlı muhasebeciyimi diyon, ay onu hiç sorma ya feci felaket yanidelikafadulden
bence ya o okan yada yaşı diğerlerinden büyük olan abla alır gibime geliyo

Ya kuzum hepsi birbirinden felaket, kaba taslak hep şu birinci olur derdim, bu sefer yorum yapamıyorum... kilitlendim... :roflol:

ama kızlar kapalı giyinmiş bugun çok şaşırdım, acaba ilerleyen saatlerde soyuncaklar mı:roflol::roflol:

Ay Allhım bi de Okan'ın portresinin önünde yapmışlar röportajları... ben doğru görüyorum de mi? ehahahahaaa... gece gece....

Gece gece yemekleri seyrede seyrede karnım acıktı kalktım biber kızartıyorum iyi mi bu saatte?
Üşenmem şimdi üzerine domates sos bile yaparım :mymeka: bi daaaa seyretmicem şu programıııı klava:

yemekteyizi izlemiyorum desem yalan olacaktı ara sıra bakıyordum gittikçe seviyesizleşti saçmaladı diye düşünüyordum okan ve grup arkadaşlarını görünce yarışma ile bağlantımı tam olarak kopardım
birisi açık giyiniyor pavy.n sanatçısı gibi diğeri eli kolu hareketlri ile tam sinir bozucu karadenizli tam şöhret meraklısı okan yapmacık yapmacık oynuyor eskiden bir tane kendini öne atan sivri varken bu kadarı ağır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…