Yemekteyiz - Show Tv

hakketten okanın grubundan yazık kimse ymek yapmayı bilmiyor..
figenlerin grubunda olsaydı keşke. yerdi figenin ymeklerini.

aç kaldı garibim. mıhlama neydi ya .. oda yenirmi..görütüden kayben bir yemek..kaydirigubbakcemile3

bunar kendilerini izleyeceler ya ay ne yapmışımne etmişim falan demezler mi ya cık cık ama biliomusunuz karadenizlinin masa hoştu beklemiodum bn ondan öle:)dişlerimi bilmiorum ama bozan bişi var bide ben şeyi merak ettim hanidüşük bel giymişti ya eğildi meğildi ama hiç popo çaalı gözükmedi kıss nasıl oldu oo yoksa poposu yok mu

masa
güzeldi ama yemek yoktu..
pınarın popo gözüktüyse bile montajlamışlardır yada uyarı gelmiştir..CADIARZU

selam kizlar ben yurt disindayim ve programi maalesef hep netten seyretmek durumunda kaliyoruz bir siteden..ama ilgili site muko'nun gununu yayinlamamis ve maalesef kacirdim..ne yemekler yapti uyus merak ediyorum..smsler den kazanamaz da sayet kazanirsa ilk isi psikiyatra gitmek olsun deli gibi bakiyor yahu..arzu hakli korkmakta..

bir de okan karacanin konuk oldugu bolumdeki karadenizli usaga kizmayin ya...okanin da dedigi gibi gercekten kirletilmemis saf ve temiz bir adamcagiz..ve ihtiyaci varmis gercekten..oyleki yarismada zaten kendi evini kullanmamis...baskasinin eviymis..ozaman da adalet nerde diyeceksiniz ama napim...gariban belli ki ihtiyaci var..ha su zmana kadar dogru durust yemek yapan olmadigi icin haksizlik olmaz onun kazanmasini istemek..guzel yapan olursa tabi o kazansinda..ama olacagini zannetmem...

Okan karacanlı yemekteyizde hepsi de birbirinden itici seçmece yani kısa saclıya dikkat ettim dün bilhassa yelize şapkalı adamın evinde pideyi tutuyo eline kaldırıp bu ne ne biçim içindeki kuşbaşı et ben yemem falan yuh yani konuşma tarzı çok çirkin okadar millet degil eti ekmegi zor yiyenler varkenyazık bu insanlar kazanmasın ya bence ..:eek:klava:

ilk grupta Arzu,
ikinci grupta da yaşlı bayan ya da Okan olsun isterim...

Sürekli Arzu'nun üzerine oynadılar..taş olsa çatlar yahu...
Mükerrem hanım kendini matah birşey sanan ancak cümle bile kuramayan, son gün ağlayarak son hamlede tribünlere oynayabilir miyim acaba diyen, bırakın bir eğitimci olması bir bayana hiç yakışmayacak şekilde argo konuşan bir bayan...
İltere söyleyecek laf yok...gayet zeki bir adam, nabza göre şerbet kişisine göre muamele...buna ikiyüzlülük deniyor maalesef...
Serkan neden bu yarışmaya katılmış anlamadım, vasıfsızdı...Çok aman aman renk te katmadı bence..
Figen için bir şey söylemek istemiyorum...O da düşünmeden konuşan, sürekli Arzuya oynayan, cahil bir kadın...

Arzu Hanım hem temizdi, hem ilgiliydi, biraz da bu seferkilerin arasında (zenginliği ile değil) zerafeti ve klasıyla fazla geldi...BAşkası olsa delirirdi...İnşallah Arzu kazanır..
Bakalım bugün Okanı da izliyelim neler yapacak.

okanların grubundan kimse haketmiyo birinciliği..
figenlerin grrubundanda arzu birinci olur. 4.4 lük bir bayan..zemuszemus

oooo Arzumu kazandııı.. en son mukerremın sonuncu oldugunu görünce sevıncten zap yapmışım yahu....

ohhh cokk sevındım valla,bu sms olayını sevdım yahu heheh

Arzu birinci oldu hihoyyyt çok sevindim
Mükerremin gözyaşları kendisini birinciliğe değil sonunculuğa götürdükaydirigubbakcemile3

arzu mu birinci??hak edenlerden biri kazanmış neyseki diğerlerine göre iyiydi...
serkan veya ilter oy toplar diyodum ama neyseki arzu da toplamış....

X