Yemekteyiz - Show Tv

akşam ki okanlı bölüme bi bakayım dedim...ev sahibi kız neydi öle şaka gibi bişey....:bbo: bide bi ara bakdım ki elindemikrofon bülbül sesiyle göbek atarak şarkı söylüyor....:1shok: :roflol:
o karadenizlide ropörtajda demezmi giyidiği kıyafet ne o ev sahibinin kendini göstermeye çıkmış...ben utandım kıyafetinden her yeri açık ortada...-tatlicadiarzu- gene bulmuş toplamışlar reytihg uğruna bu seçmeceleri....a.s

Olmadı ama böyle ya:umursamaz: Biz çalışıyoruz ve best of u izlemek istiyoruz.:eek:lmaz: Zaten yeni tipleri de beğenmedim... Okan Karacan'da maşallah yane.Nolmuş öyle şişmiş şişmiş...:1shok:

akşam pınarın yaptığı şehriye çorbasının içindeki deriler neydi öğle ya.. ekran başında ben tiskindim. tövbe tövbe.. insan onları koyarmı çorbaya yaa..

akşam pınarın yaptığı şehriye çorbasının içindeki deriler neydi öğle ya.. ekran başında ben tiskindim. tövbe tövbe.. insan onları koyarmı çorbaya yaa..

Bacım onun amacı üzüm yemek değil ki, bağcıyı dövmek. Hatun kendini göstermeye çıkmış. Güya misafirlerine sürpriz yaptı (şu sürpriz lafı da baydı ya) evsahipliği yapacak, abla bütün şarkılarını kameranın içine baka baka söyledi, daha bundan açık ifade edemezdi herhalde kendini ben şöhret olmaya geldim, yok mu bana albüm yapan diye.... ha bi de ses olsa içim yanmayacak... mirmirmirmir

Akşamki program hiçde güzel değildi,
Okan karacanıda oldum olası sevmem, yaptığı her hareket yapmacık, best of daha iyiydi bence keşke onu akşama koysalardı..

Yavvvv Figen mangal mı yakıyomuşşş.... oyyyyyyyyy...şimdi şişip şişip patlicam bi yerlerimden... uhuhuhhh....

:1shok:Ay dün akşamki felaket neydi yahu öyle..
Hele yemekleri yapıp,ben giyinmeye gidiyorum dediği zaman dedim çok şık bir elbise giyer kanumca:icecream:
anem birde ne göreyim:1shok:giyinmemiş resmen soyunmuş.
Gerçi yemek yapma esnasında bilem gördüğümde şaşırmıştım ya neysem:jeyyar:

Hele o karadenizli arkadaş nasıl güzel dedi yav öyle,
''o ne piçum kıyafettur öle,ben utandum da:roflol:''
Valla bende katılayrum bu adama:roflol::

ilter sirayi savinca disleri gosterdi bugun figenin evinde, arzuyu bombandirmana tuttu resmen,
favorilikten cikti benim icin, hepsi birlikte arzu'ya yuklendiler serkan haric...
iclerinden en efendisi oydu benim icin
ama su dakkadan itibaren favorim arzu'dur gerek ev sahipligi, gerek sunumu, gerekse yemekleriyle
cok zarifti, mukerrem kesinlikle iclerinden en uyanik, en kurnaz, en seytanisi asla destekleyemeyecegim
bir yarismaci:eek:lmaz:

ilter sirayi savinca disleri gosterdi bugun figenin evinde, arzuyu bombandirmana tuttu resmen,
favorilikten cikti benim icin, hepsi birlikte arzu'ya yuklendiler serkan haric...
ama su dakkadan itibaren favorim arzu'dur gerek ev sahipligi, gerek sunumu, gerekse yemekleriyle
cok zarifti, mukerrem kesinlikle iclerinden en uyanik, en kurnaz, en seytanisi asla destekleyemeyecegim

ben dün ilterin yemeklerini çok beğenmiştim ama bugünkü arzuya yaptıklarından sonra düştü gözümden :eek:lmaz: :mymeka: yazık kadına ya resmen psikolojik şiddet uyguladılar yinede ses tonu yükselmedi taviz vermedi :nazar:

katılıyorum mükerrem zaten kackere çocuğumun egitimine para lazım diye anlatıp durdu serkan mert bi adam arzu agır duruşuyla iykaydirigubbakcemile3i bence bu arada okan karacanda iyice tostoparlak olmuşş yav o ne hele o kız arkasına kumaş yetmemiş galiba garibanın keşke beyazı getirselerdi dimi...

Arzu benim de favorim artık.

Hem güzel hem dürüst hem zarif süper yaaa

Her lafını düşünerek konuşan çok akıllı bir bayan

a.s.

Benim favori de ilter di taki bugun arzuya saldirana kadar, oy kaygisina burundu
sirasi gecince..

X