- 16 Mart 2008
- 1.811
- 1
best of aksam uzerı oynuyo yenı bölumlerı kızlar,aksamda bu okanın grup..... ıyıce sastılar artık...
bu iş iyice Bez Bebek'e döndü desene sabah aksam yemekteyiz :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
best of aksam uzerı oynuyo yenı bölumlerı kızlar,aksamda bu okanın grup..... ıyıce sastılar artık...
bez bebeği şuraya koy cennet mahallesi olduu öğlenden akşam kadar cennet mahllesi koyuyorlardı
şimdi öğelnden sadece 2 prog oldu bir cennet mahllesi 2. yemekteyizkaydirigubbakcemile3
ayyy niye hatırlattın bez bebeğin yeni sezonu başlıyomuş, görünce şok geçirdim ya:gitme:kaydirigubbakcemile3
ya şu muhasebeci kız bi garip değil mi ya, oturmasını bilmiyo konuşmasını bilmiyo, yemek sofrasında güneşten soyulmak üzere olan derilerinden bahsediyo, saf saf hareketleri var-tatlicadiarzu-
ev sahibi nargileci kızında hiç bir yemeği bana güzel gelmedi:tomato:
bez bebekte tan sağtürk çıkmış
ne yapcaklar artık bilemem
bn dünkü o ev sahibi kıza da sinir olduum
sanki sahil kenarında heryerini gördüüük
bn kimsenn kıyafetine karışmm elbet ki ama bu resmn teşhircilikzaten en sonun da ne oldu belli oldu şarkıcı dansöz karışımı bişey
ilterin yemekleri harika gözüküyoduuuuu
en son gelen o tatlı pizzayaaaa resmen vuruldum adını hatırlayamıyorumm ama çok güzel bişiye benziyodu cokacimcoook
Ventella ya da vantella canım adı... Ben de çok merak ettim nasıl bişey olduğunu.İnternette araştırdım .Yok öyle bi tatlı adı... :sinifsinif: Bi de hamileyim. Düşün halimi. Bebeğimin bi yerinden bi leke falan çıkarsa show tv yi dava edicem ya. Nasıl yaptı o tatlıyı arkadaşlar? Bilenler..sevabına...
ah canımmm yaaaa :1hug:
Ventellayı kendi yapmadı..patenti iltere aitmiş kendi buluşuymuş süpriz olarak evine getirtti...nerde satılıyor acaba yaa :uhm:
bende nette o kadar aradım tatlı pizza.çikolatalı pizza diye yok yok yok kafamçokkarıştı aslında tuzsuz bir pizza hamuruyla kendinde yapabilirsin üst malzemeside nutellaya benzer bişidi bence aynısı olmasada isteğini bastırır hamilesin sonuçta yaa gamyoncuiremsu
canım eskisi bitmedi ya saat 4 e alındı.dün izledim ilter beyin evindeydiler. bu yeniler çok itici geldi bana. bugün gene saat 4 de ögleden sonra figenin evindelerr