Yemekteyiz - Show Tv

ya bence hiçbiri gerçek değil reyting olması için bence show tv onlara rol veriyor.

bnce ılk haftalar daha guselldı gıtgıde karakterlerı sacmalamaya basladılar
ınsanın sınırlerını bozan tıpler var buda yarısmayı basıtlestırıo

Yeni yarışmacılar daha da tuhaf yemek yarışmasından çok show yapıyorlar
yeni yarışmacı yumuşak bir arkadaş galiba

hahaha gercekten hafıften var kardeste cokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bence şu hasan denen tuhaf ve karikatür kişilik dışında
bu hafta ki yarışmacılar gayet seviyeli saygılı kibar insanlardı
eleştiri yapacaklarsa bile düzeyinde kırmadan yapıyorlardı

Yeni yarışmacılar daha da tuhaf yemek yarışmasından çok show yapıyorlar
yeni yarışmacı yumuşak bir arkadaş galiba

ya hakkaten katılıyorum...önümüzdeki haftanın yarışmacılarına baktımda iki "erkek" de bana biraz öölee geldi..kaydirigubbakcemile3

Sizi protesto ediyorum.Gözlüklerimi taktım öyle yazıyorum bu mesajı.şakkıdı Haaa bir de bilgisayarın dekoltesi olmadan yazmam aslaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

Arz ederim niye sinirlendi sonuna yetiştim o kadının kıtabını almıyordu sureklı kızıyordu merak ettim :)

arkadaşlar bugün sahra hanımın hanım efendiliğine ve insanlara karşı saygısına hayran oldum..eşimde anlattım.kazanamamasına üzüldüm..

berrak çok içten pazarlıklı bir insan sinsi..iyiki selen kazandı sahra hanım da kazansa sevinirdim..

yaw yeni tipleri gördünüzmü nonoşla uzun saçlı bi tip var sırnaşık şey valla özellikle seçiyolar bunları izlenilsin diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…