Yemekteyiz - Show Tv

bişi sorcam kıslaar.
sizde bu yalancı tavuk göğsünü margarinli mi yapıyosunuz.
ben süt şeker ve unu önce mikserliyorum sonra muhallebi olup kaynayana kadar karıştırıyorum sonrada damla sakızı ve vanilya ekleyip tekrar mikserden geçiriyorum.
margarinle unu kavurmayı bunlarda gördüm..

iki şekildede yapılıyor

-------------------------AKLIMDAYKEN YAZMAK İSTEDİM
bakın bende size bi tarif kabak üç tene havuç üç tane haşlayın
kabağa oyun haşladıkda sonra içine haşladığınızda koyun ve halka halka kesin ertitiğiniz terem yagda ve salcayla bahratla bir iki dakika kavurun sarimsaklı yoğurtla ikram edin çok güzel deneyin biiiiiiiiii

ayyyy bayılazamm salih öldürdü benüü..
her lafının sonunda inanıyorum istiyorum ayyyy yedin beni evladımmm-tatlicadiarzu-

bişi sorcam kıslaar.
ben süt şeker ve unu önce mikserliyorum sonra muhallebi olup kaynayana kadar karıştırıyorum sonrada damla sakızı ve vanilya ekleyip tekrar mikserden geçiriyorum.

Ben margarin kullanıyorum tereyağ kullanan oluyor ama kokar ya içinde.
Sütü şekeri unu margarini damla sakızını ve vanilyayı hep birlikte pişiriyorum.
En son mikserle çırpıyorum.

Eğer damla sakızı yoksa falım sakızın mavi paketli olanından kullanıyorum

ben şöyle yapıyom tavuk göğsünü önce 1 bardak şeker 1 bardak un 1 paket vanilyayı tencereye koyuyorum un ve vanilyayı eliyorum üzerine 1 kilo süt(süt lazım ve azsa 4 su bardağı süt 1 bardakda su koyduğum oluyo) karıştırarak kaynatıyorum pişince 1 yemek kaşığı margarin koyuyorum mikserle çırpıyorum.cam bi fırın kabını önce çalkalıyorum dibine yapışmasın diye yarısını tepsinin dibine arasına bisküvi üstüne bi kat daha en üste ceviz tarçın ne olursa bide pasta kremesı olarakda kullanıyorum ara kata koyuyorum bolca.bi tanıdığım da önce yağla unu kavurup yapıyo oda çok güsel oluyo

bişi sorcam kıslaar.

ben bugun hepsini bi koyup yaptım sadece vanilyayı sonradan koydumm...

bende 1kilo süte yarım paket margarin 3fincan un 4fincan şekerr koyuyorumm kaynamaya yakın vanilyayı koyuorum sonra mikserle karıştırdım kaynayınca yarısını hafif ıslanmış borcama döküyorum yarısınada kakao koydum üzerine döktüm

X