Yemekteyiz - Show Tv

kaçılın ben geldim :1rolleyes:
naim burhan altıntopuda geçti hadi o sempatik yine güldürüyo, bu şöyle koca kepçeyi kafasında kırdırsın istiyo...
kafayı hergün bişeye takıyı o kaşık bıçak götürsün seni naim emi :tomato:
mutfak denetleyicisi, kendini MR MUSCLE sanan,çemkirik şey Çok üzgünüm çoook

kızlar yarışmanın sonunu göremedim ben kaç puan aldı Nesrin hanım
bir tek Nika'nın 3 puanını görebildim....

cnm 15 puan aldı ve bnce birincide o olacak
çünkü yarın sonucu naim açıklayınca suratı şekilden şekile giriyoor

bencede nesrin birinci olucak naim asık suratla açıklıyodu sonuçları hepsi birbirinden uyuz yarışmacıların hele o naim allahım içimi kuruttu valla kafamçokkarıştı

Her şeyi bir kenara bıraktım en sinir olduğum şey hem beğenmiyorlar,ağız burun kıvırıyorlar hem de tabakları boşaltmasını biliyorlar :kızgın: Madem beğenmedin niye yiyorsun :nazar:

yab işe dicem o naim çok tuhah biri konuşması giyinmesi anlarsınızya bana öyle geldi çok komik

bende nikaya sinir oldum.hem bir şey bilmiyor hemde yemek yapmaya kalkıyor.zaten beceremiyor evin hizmetçisine yaptırıyor bazı şeyler.
ya insan bir konserve bile açamazmı? buna güç gerek ben yapamam dan başka bir şey bilmiyor
mert e laf ediyordu mutfağı kötü diye kendide mutfağı batırdı.
bakalım yarın naimin mutfağı nasıl olacak

"Ay servis kaşıklarını unuttum" diyecek yarın akşam.Nasıl bir tiptir ya.Anlayamadım kimliğini.-tatlicadiarzu-

dışarıdaydım bugün,nesrini izleyemedim..ama akşam tekrarına bakarım..
ben mertin 1. olmasını istiyorum..içlerinde en samimisi o geldi bana...nesrin hanımın konuşma tarzı içimi bayıyor,ruh gibi...naim desen nikanın yalakası...nika zaten yalancının teki,çok iddialıyıd ama yemek yapmaktan haberi yok foss çıktı....içlerindee en iyisi mertti bence

dışarıdaydım bugün,nesrini izleyemedim..ama akşam tekrarına bakarım..
ben mertin 1. olmasını istiyorum..içlerinde en samimisi o geldi bana...nesrin hanımın konuşma tarzı içimi bayıyor,ruh gibi...naim desen nikanın yalakası...nika zaten yalancının teki,çok iddialıyıd ama yemek yapmaktan haberi yok foss çıktı....içlerindee en iyisi mertti bence

cnm maalesef mert birin ci olamıycak çünkü nesrin 15 puan aldıı

nesrinin yaptığı tatlı yalancı tiramisu çok hoş ve pratik birşeydi

en kısa zamanda denemeliyim

birde patates püresi gerçekten güzele benziyordu

oda pratik

yaa mert birinci olsun en samimisi dürstü o bencee bide zor yemek yaptı..
ayrıca nedense erkekler daha zor yemekler yapıyo bayanlar daha kolay yemege kaçıyo dikkatimi cekti nedense...

Nesrinin hazırladığı yemekler bence güzeldi.
Birde naim'in her lokma alişında yüzüne dikkat ettinizmi hiç sanki zehir tadıyor mübarek.
Yarın göreceğiz sofrasını bakalım

Nesrinin hazırladığı yemekler bence güzeldi.
Birde naim'in her lokma alişında yüzüne dikkat ettinizmi hiç sanki zehir tadıyor mübarek.
Yarın göreceğiz sofrasını bakalım

evet ya yüzü hemen değişiyor bakalım o neler yapacak....
nikayla naim iyi anlaşıyor ya mutfakta falan konuşuyorlardı ...

Aslında benim favorim Mert'ti.Ama onun 1.olamayacağı kesinleşti.
O yüzden dilerim Nesrin hanım 1.olur.
Yeter ki Naim kazanmasın.:tomato:

X