Yemekteyiz - Show Tv

Bu günkü ev sahibi ,çok kibar ve becerikliydi bir erkek olarak..cokacimcoook
mükerrem hanım yine gicik.şakkıdı
ben en çok sevda hanımı(Aladdinin sihirli lambası diyorum ben ona):roflol: merak ediyorum ve sanırım o bayan birinci olacak..:hooray:

ay canım damak taadıma uymadı :)cokacimcoookcokacimcoook

şaka şaka şahane bi secim delikafaduldencokacimcoook

ben o birşey turşusu adı aklıma gelmedi yemiştim cok beyenmiştim
eşimmin arkadaşının karı sı yapmıştı
damak tatı işte herkezin farkjklı kimi yer kimi yemez

ben Banu hanımı çok sempatik buldum yemekleri de fena değildi ama o kazanamayacak belli oldu bari Mükerrem:tomato:kazanmasa

yauwww şu mükerrem hanım ne sinir kadın yaa. görecoook yarın kendisi ne yapacak?

bu arada 1-2 ocakta buraya geliyolar seçmelere. bendemi katılsam ne etsem:)))

yauwww şu mükerrem hanım ne sinir kadın yaa. görecoook yarın kendisi ne yapacak?

bu arada 1-2 ocakta buraya geliyolar seçmelere. bendemi katılsam ne etsem:)))

Kaıtl valla sinir krizi geçirmezsen tabii sabırlıysan
Ben dayanamam yaa
Yiyorlar yiyorlar çok ukala bunlarklava:klava:klava:

Kaıtl valla sinir krizi geçirmezsen tabii sabırlıysan
Ben dayanamam yaa
Yiyorlar yiyorlar çok ukala bunlarklava:klava:klava:

valla bende sabırlı değilim kavga çıkar kafa göz artık puanlamayı hastanede yaparız:))))
en iyisimi katılmayayım:1ninca:

ben kayınvalideme diyorum kayserili kendisi çok güzel mantı yapar içli köfte yapar dahada var da oda diyoki güzelim yemeklerime niye laf ettiriyim elaleme rezil olayım diyo:)))

ben kayınvalideme diyorum kayserili kendisi çok güzel mantı yapar içli köfte yapar dahada var da oda diyoki güzelim yemeklerime niye laf ettiriyim elaleme rezil olayım diyo:)))

haklı valla doğru söylüyo, millet yemek yiyip adilce puan vermiyoki, hepsi gurme kesilmiş başımıza.

kızlar bişey sorcam. yarışmadaki kapalı bayan var ya adını bilmiyorum.
acaba o kk üyesi olabilir mi, sanki onu görmüş gibiyim burdafisfisfis

show türk te tekrarı var programın boşnak müziğinde ha uşağum diye bağırıyor Mükerrem:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…