Yemekteyiz - Show Tv

:)) ya yarının kısa bir tanıtımını yaparken mükerrem hanım beni istediğiniz kadar eşeltirebilirsiniz diyordu ya daha masada yemekler gelmeden , hemen başladılar herşeyi söylemeye kadın şokkkkkkkkkk oldu..sonra mutfakta neye uğradığını şaşırdığını söyledi yaaaaaa içimin yağları eridi yaaaaaaaaaaa........sağol canım sayende bayağı bir kilo verdimmmm:))

kızlar tanıtımlarda izlediniz mi salih sana burdan bi koyarım dedi şok oldum cuma gecesi yayınlanacak sevdayamı söyledi acaba nekadar terbiyesizce zaten burnunu şişire şişire konuşuyor bide robot gibi yavaşça mıymıy onu yemem bunu yemem zıggımın kökünü yeeee:eek:klava:

kızlar tanıtımlarda izlediniz mi salih sana burdan bi koyarım dedi şok oldum cuma gecesi yayınlanacak sevdayamı söyledi acaba nekadar terbiyesizce zaten burnunu şişire şişire konuşuyor bide robot gibi yavaşça mıymıy onu yemem bunu yemem zıggımın kökünü yeeee:eek:klava:

mükerreme söyledi sanırım...

kime söylerse söylesin..toplum önünde hiç hoş değil...bir sürü insan izleyecek seni..bu kadar rezil etmemeli insan kendini

Canım çok haklısın ama kadın da ona beceriksiziniz gibi şeyler dedi..Böyle insanlar insanın sabrını taşırır..Mükerrem hanım da sabrı fazlasıyla zorlayan cinsten..

ya varya bu tipler tam olaydelikafadulden
hele banu evlere şenlik:roflol:
benim damak tadım zeytinyağını alır benim damak tadım sakız tadını alır
ne damak tadı varmış hatunda beeşakkıdı

MÜKERREM: (Ar.) Muhterem, aziz sayın, saygıdeğer, sayılan, onurlandıran, hürmet ve tazime erişmiş.

ismine çeker insan denir ama pek çekmemiş galiba ismine

ya varya bu tipler tam olaydelikafadulden
hele banu evlere şenlik:roflol:
benim damak tadım zeytinyağını alır benim damak tadım sakız tadını alır
ne damak tadı varmış hatunda beeşakkıdı

Canım izmirli olduğu için çok daha fazla aşina olduğu tatlar ..Bunu kastediyor ama söyleşi biraz abartılı gibi gelmiş olabilir...

Canım izmirli olduğu için çok daha fazla aşina olduğu tatlar ..Bunu kastediyor ama söyleşi biraz abartılı gibi gelmiş olabilir...

Sakızlı sütlü tatlılar genellikle çeşmeye aittir aslında.Oradan yayılmıştır..bu yüzden böyle demiş olabilceğini düşünüyorum..sakız adası ile çeşme karşılıklı ve çok yakın..sakız adasından sakız ağacından olan doğal sakızlarla yapılır..sakız reçeli falan çok ünlüdür..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hadi yaa izlemem lazım valla çatlarım merakdan birde kibar gibi görünüyor
Ayyyy ne sinir oldum yaaa gıcık valla gıcık
Uyuz etti beni :eek:klava:laelaelaelaelae

anam ben yediğim etin inekmı koyunmu oldugunu bilmem millet yemegin içindeki yağı bile biliyoo ne damak varmış anlamadımkı...

salihte fitil etti beni onu yemem bunu yemem erkek dediğin herşeyi yerrrdelikafadulden
valla benimkinin önune beni koysalar beni bile yerrr:roflol::roflol:

bugun yemekler guzel gözüküyodu ama yınede bahane bulmayı basardılar.
mükerrem hanımı hiç begenmedim dogrusu herseye birbahane buluyo ama kendisi hiçbirsey becerememiş tanıtımlarda gördüğümkadarıyla.
hiç mütavazi degiller sadece kapalı olan bayan kibar ve hanımefendi gözüküyo.
birde yemegi ağızlarından çıkarmaları cok kötü bir görüntü oluyo midesi kalkıyo insanın

X