- 18 Mayıs 2007
- 7.731
- 10
- 37
dayıycan bunlara kurufasulye pilavı o zaman yermi yemzlermi :roflol:
3 gün aç bırakacaksın sen bunları önce
Sonra zaten ne versen yemekden konuşamazlar bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayıycan bunlara kurufasulye pilavı o zaman yermi yemzlermi :roflol:
kızlar tanıtımlarda izlediniz mi salih sana burdan bi koyarım dedi şok oldum cuma gecesi yayınlanacak sevdayamı söyledi acaba nekadar terbiyesizce zaten burnunu şişire şişire konuşuyor bide robot gibi yavaşça mıymıy onu yemem bunu yemem zıggımın kökünü yeeeeklava:
mükerreme söyledi sanırım...
kime söylerse söylesin..toplum önünde hiç hoş değil...bir sürü insan izleyecek seni..bu kadar rezil etmemeli insan kendini
ya varya bu tipler tam olaydelikafadulden
hele banu evlere şenlik:roflol:
benim damak tadım zeytinyağını alır benim damak tadım sakız tadını alır
ne damak tadı varmış hatunda beeşakkıdı
Canım izmirli olduğu için çok daha fazla aşina olduğu tatlar ..Bunu kastediyor ama söyleşi biraz abartılı gibi gelmiş olabilir...
3 gün aç bırakacaksın sen bunları önce
Sonra zaten ne versen yemekden konuşamazlar bile
kızlar tanıtımlarda izlediniz mi salih sana burdan bi koyarım dedi şok oldum cuma gecesi yayınlanacak sevdayamı söyledi acaba nekadar terbiyesizce zaten burnunu şişire şişire konuşuyor bide robot gibi yavaşça mıymıy onu yemem bunu yemem zıggımın kökünü yeeeeklava:
bana biraz garip geldi canım yaa sanki burnu havalarda gibi:dilcikar:Canım izmirli olduğu için çok daha fazla aşina olduğu tatlar ..Bunu kastediyor ama söyleşi biraz abartılı gibi gelmiş olabilir...
bana biraz garip geldi canım yaa sanki burnu havalarda gibi:dilcikar:
anam ben yediğim etin inekmı koyunmu oldugunu bilmem millet yemegin içindeki yağı bile biliyoo ne damak varmış anlamadımkı...