Yemekteyiz - Show Tv

naimde inşallah nika gibi çuvallar
çok büyük konuşmuştu ben şöyle iddalıyım böyle iddalıyım
bence bu grup tam bir fiyasko:1shok::1shok:

Kızlar biz Türkler olarak sanırım yarışmaların canını çıkarmakta ustayız bana çok saçma geldi.Eltim bahsetmişti bu yarışmadan merakıma izledim ama çok utandım hele o alınan lokmalaların ben bunu yiyemeyeceğim denip peçetelere çıkarılması.Biz çocuklarımıza tabağındaki yemeği bitirmesini öğretmeye çalışırken israfı nasıl önleriz diye düşünürken her akşam yenmeden atılan yemekleri görünce içim acıdı.Her akşam yemeklere binlerce bahane bulunuyor herkesin damak tadı ayrı tuzu,şekeri,ekşiyi herkes aynı ölçüde sevmez.Ama bu kadarda kırıcı eleştiriler yapılmaz herkes gurme kesilmiş saygı kuralları para uğruna unutulmuş.Çok uzattım demek istediğim para için bukadar kırıcı olunması birde o israf edilen yemekler yazık inşallah program birazdaha seviyeli hale gelir en azından şu israfa dur denmeli.Kızım o saate okuldan geliyor izleyemiyorum ama reklam kısımlarında gördüğüm kadarıyla nika dediğiniz kız hakkındaki görüşlerinize katılıyorum yarışmanın ne hale geldiği belli ömründe yemek yapma yarışma için yap sonrada millete ukalalık tasla diyorumya bu yarışmada bazı kurallar yenilenmeli

Allah sabır yarabbim. Bi halttan anlamıyorsun ne işin var cicim bu yarışmada.:mymeka:
Ukeelaaa, gösteriş budalası, beceriksiz, soğukk ayyy ne bilim ne tuhaf bişiy di ya...
Gürcü rus yapımı mı ben oralarıda anlamadım.kafamçokkarıştı
Herneyse acayip kıl oldum kendilerine.
Ben bu yarışmada Mertin birinci olmasını istiyom.
Çok iddalı bi menü hazırladı erkek haliyle.
Diğerleri komple gıcıkkk....

Şimdi Mertle Nika 11 puan aldılar ya iki birinci olunca nolcak.
Ödül ikiyemi bölünecek.
Ayy bu Nika almasın para neyin ya.lülülülülülü

Tv karşısında Nika hem kendini çok komik bir duruma düşürdü, hemde kendini rezil etti diyorum.
Akşam yaptıkları sadece gösterişten öteye başka bir şey değildi.(Yok hijyenmiş,yok temizlikmiş,yok pis değilmiş!!)
Hele birde hal,hareketleri,konuşmaları beni çileden çıkartmaya yetti..

Ben bu program mantalitesini anlamış değilim.Yemeklerine güveniyor musunuz?diye soracaklarına bir yemeği canlı canlı yaptırsalar ya mülakkatta en azından tv karşısında böyle bir rezilliğede şahit olmamış oluruz bizde.
Ay bende bu Nika'dan yaşından büyük bir şa şalı bir yemek bekliyordum..Tam bir fiyaskoydu!!

uyuz nikaa...dünyanın yemeğini çöpe attı..1 yumurtaya 1 lokmaya muhtaç insanlar var nika görgüsüzü koca bi tas kek harcını attı çöpe olmadı deyip,bir de bi çuval pirinci ziyan etti.o ne ole 1 paket margarin atılırmı pilava kusucaam geldi...ete de ilk defa aman ne güzel...eğer o çok zenginlik dedikleri buysa ben almıyım zenginlik değil baya baya sonradan görmelik bunlarınki...umarım allah bu ellerindeklerden mahrum bırakmaz da sonra o attıkları yumurtaları çöpten toplamaya mecbur kalmazlar...yazık çok yazık..bu yüzden bunları yaptığı için başta nikayı olmak üzere bu kadar aç insan varken bunu yayınlayan kanal ve program yöneticilerini kınıyorum..

Şimdi Mertle Nika 11 puan aldılar ya iki birinci olunca nolcak.
Ödül ikiyemi bölünecek.
Ayy bu Nika almasın para neyin ya.lülülülülülü

:mymeka:Bu Nika yaptıklarına benim kendi nacizane puanım eksi sıfır ( 0 ) en kocamanından hemde..
Birde 11 puan aldı ya inanamıyorum.Orda o puanı verenlerde hiç adil davranmıyorlar bence,Özellikle Naim denen kıl muhterem,Nika'nın dibine düşecekti yağcılık yapmaktan,neymiş tatlısı ve salatasına vermiş puanını..Ortada çorba yok,asıl yemek yok (onlar içinde hep bir bahanesi oldu ama).:1closedeyes:

Son düzenleme:
bu enteresan yarışmayı. ben bir Alman kanalında izliyordum ve hoşuma gidiyordu.birde Türk versiyonu olurda ben den kaçarmı, fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.belki yeni tarifler öğrenirim diyerekten,oda ne bildiklerimide onutturacak bunlar bana..
eğlenceli matrak bişi.yarışmacıların isimlerini aklımda tutamasamda,

ha bu arada dün akşam yemekde baktım oğlum ve eşim benim yemeklerimi eleştiriyorlar yok efendim tuzlu olmuş vay efendim yağlı olmuş şu kadar puan vereceklermiş..ailecek izliyor ve eğleniyoruz..aslında benim zorumla izliyorlar..o saatde mutfakta yemekte oluyoruz.
cokacimcoook

Bu Nika kendine arka çıktı diye bu lolipop Naimi birinci yapacak gibime geliyo.:tomato:
Puanlama hakkıyla yapılmıyo. İzleyicilerden de utanmıyo bunlar ya..
:mymeka:

Bende denk geldikce bakıyorum.. Bu Mert dediğiniz şu balık ziyafeti hazırlayan değil mi? bence çok güzel ağırladı misafirleri. Gördüğüm kadarıyla Naim Nikaya çok ilgilip yüzden pıuanını fazla verdi.. Bu bölümde kazanan o Uzun saçlı adam olmalı.. herşeyi sıcak sıcak sundu garibim yaa çırpındı inş. o alır.

bunların hepsi 11sanırım puanda kalacak inş nika naim birinci olmaz

ay ilk yarışmacılar heç deyilse 7 puan fellan veriyorlardı bunlar iyce düşürdü puanları..:)

inş mert alır birinci olur

bende nıkaya takılmıs durumdayım paraya ıhtıyacın yokk yemek yapmanın y sini bılmıyosun tuzun nerde oldugunu bıle bılmıyor ınsanlar bı corba bıle ararken o çorbayı elının tersıyle ıtıp yapmıcam dedııklava:

nikanın amacı evini göstermekti,nekadar zengin olduğunu gösterdi zaten parayada ihtiyacı yok,kendi reklamını yaptı

o uzun saçlı oğlan yazık nasıl ince kibar güzelde ağırladı yazık ihtiyacıda var anne babasıda yokmuş onun inşallah o alır bide uyuz bi erkek var sinir ya milleti kışkırtıyo

nikanın amacı evini göstermekti,nekadar zengin olduğunu gösterdi zaten parayada ihtiyacı yok,kendi reklamını yaptı

Aynen katılıyorum.Yarışma artık amacını aşmış durumda.Milletin derdi televizyona çıkmak oldu artık.
Bence en çok emek veren Mert'ti.Ama puanlamada haksızlık yapılıyor.

Gerçekten acıyorum yaa onca israf yazıktır günahtır.Hiç et yemeyen insanlar var ülkemizde ama o nika denilen kız hiç et yıkamamış hiç hoş değilmiş falan acıyorum acizlikten başka birşey değil.Parayla insanlık satın alınsaydı görgüsüz yazık o kadar şeyi çöpe döktü.En çok bu duruma üzüldüm.

Haftasonu köydeyken kayınpederimde kayınvalidemin her yemeğine puan veriyordu.
Adamcağız etki altınd akalmış, çorba tuzlu, tavuk şöyle, pilav biraz yağlı olmuş bütün gece aklıma geldikçe güldüm durdum.
Programı rastladıkça izlemeye çalışıyorum ve her ne olursa olsun illa bir kişinin beğenmediği yemek oluyor ve verilen puanlar çok acımasız bence..

cadaloz naim :jeyyar:
anam bu kadın olaymış yedi mahalleyi birbirine katar adamı katil edermiş......:1shok:
ne şirret bee....
albüm yapacak heralde nikanın ailesini sponsor olarak değerlendirmeye başlamış bile...
yoksa damağıma güveniyorum deyip o lapa pilavı mideye indirmezdi. cokacimcoook
bakın görün inadınada bu birinci olur...:bbo:

bıde salak dıyokı annem benı hep barbı bebek dıye buyuttu halada oyle sever bende kendımı oyle sanıyorum...
laaa uyuz bende pespembe bı odada buyusem sacımı sarıya boyatsam postj taksam bende ole sanırım KESİNLİKLE EVİNİN GÜZELLİGİNDEN BAHSEDİP DURUYO
TAMAM BELKİ HERŞEYİ YAPAMADIM AMA EN AZINDAN GÜZEL BİR ORTAMDA AGIRLADIM MİSAFİRLERİMİ DİYO GERİİİİİİ son olarak şunu diyorum nika alana tamara bedava :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…