Yemekteyiz - Show Tv

ağzımın bu tarafı gitti şu tarafıda gitti ucuda gitti şimdi napıcazz DD şu laflara bak teyzede ya tam bi uyuzz

bu salihte ammada mız mız bişey yahu en sevmediğim erkek tipi onu yemem bunu yemem şunu yemem alalala ne yiyon sen yaw be insan evladı

Umarım mükerrem sonuncu olur..herkes 1 puan verir inşallah.kendini ne sanıyor ki herkesi azarlıyo.tamam onlardan büyük olabilir ama onlar mükerrem hanımın çocuğu değil ki azarlasın..Yetişkin insanlar...

salihi dinlerken hatemiyi dinliyormuş gibi oldum birdeeen etin baziii yerleri pişmiiş bazii yerleri pişmemiş
mükerrem sahiden sinir ötesi bir kadın o mimikler tavırlar ııııy gıcııık bahara da gaz vereyim dürteyim şunuda tartışma cıksın istiyor ama bahar hiç o tuzaklara düşmedi bravoo

mükremin abladan secmeler -tatlicadiarzu-
ınsan herseye bahane bulabılırmı ya
bu kadar koplex insanı yorar benneyaptımki
kendı ıle barısık oldugunu idda ediyo ama alakası olmadıgını düşünüyorum
yumusak abimiz de baziii baziii deyip kulak yoruyo:mymeka:

Mükerrem hanım beni solon kadını çizgimden çıkarıcak sanırım..kaydirigubbakcemile3

Umarım onun yemek gününde herkes yüzünü gözünü buruşturup iğrenç derler ve yiyemezler..Sofraya kusarlar,hepsi çok iğrençti derler inşallah..O kadar gıcık oldum yani kadına...klava:

bugune kadar kim mizikle yada sarkı la ön plana cıktıki bu adam cıksında olsun ben mi yannış anladım insanları halk oyununyla göz boyamış bunu herkez yaptı ki

Yarın Mükerremin günü galiba kızlar..reklamında baya eleştirmişler.ohh iyi olmuş..bir de yarışmacıları tehdit ediyor..kendisi ile barışık haliymiş bu..barışık olmayan hali olsa ne olurdu acaba..Düşünmek bile istemiyorum...:dilcikar:

teşekkur ederim , ben de buna benzer bişey yapmıştım ama içinde nişasta da vardı.

sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
fragmanları ızledınız mı:roflol:
mükerrem beyin beynı dönmüş :roflol:
yarın mutlaka ızlemek gerek
tabaklarda nar suyu, örtüde nar suyu lekesı vardı
ve catal bıçaklar yanlısmıssositosositosositososito
cokacimcoook

canım çok teşekkür ederim (
nedense içimden bunları yazmak geldi :çok üzgünüm:
bende yemekteyiz programını insanların mutfaklarına bakmak için izliyorum:teytey:
hatta vay anasına neler çıkmış dediğim bile oluyor

bir insan bu kadar kompleksli olabilir
terbiyesiz ya
bir arkadaş odun yazmış o kadın için,ama odun bile olamaz o gerizekalı komplkes yumagı ...
sinir oldum ya
orda salih midir nedir o bile yeni gelin gibi kırım kırım kırıtıyor
sen ordaki en büyüksün
bi sus be kadın!!!!
bi sus terbiyesiz mükerrer!!!

şimdi adam herşeyi temiz ve titiz yaptı
ama yöresel yemek yani
göçmen olanlar bilir,bu ülkeleerde herşey yetişmediği için ve fakir ülkeler oldukları için ellerindekilerle yemekler yaparlar
o nedenle malzemeler hemen hemen aynı olur mezelerde
kuru et, bööö büüü, yaptıkları şey de pastırmanın sadesi gibidir..
ne var bu kadar
banu hanımı çok sevdim valla
sevmediğini edebiyle bir o, bir de kapalı hanım söyledi..
ayrıca banu hanımın güler yüzü olmasa o kadaın dayak bile yer ya...
neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…