bu salihte ammada mız mız bişey yahu en sevmediğim erkek tipi onu yemem bunu yemem şunu yemem alalala ne yiyon sen yaw be insan evladı
SAlih Bey .......... "HATEMİ KARDEŞLERE" benziyor konuşma olarak birden bana öyle geldi...
adamın tatlısı dehşet derece güzel duruyo ya cokacimcoook
evt ya ne kadar güzel olmuş cokacimcoookolsada yesekkaydirigubbakcemile2
yapıp cagrırdında gelmedıkmı -tatlicadiarzu-
80 gr un 180gr tozşeker 2 yumurta 1 pk vanilya yarım kg sütle pişiriyorum. ölçüleri bu şekilde almıştım. bi ölçü kabım var onunla ölçüyorum. o yüzden bardak ve kaşık ölçüsü veremiyorum canım. sevgilerle......ölçüde 1kasık margarin var ama ben koymuyorum .a.s.
ya bu adam ne kadar değişik yemekler yapıyor. gulaşı merak ederdim hep, yapılışını tam anlamadım, keşke tadma şansımız olsaydı.. bu arada evin girişi vs çok da umut vaat etmezken mutfağı ne güzelmiş. oldukça pratik ve kullanışlı yerleşimi var. ben galiba bu programı özellikle mutfakları görmek için seyrediyorum.
Lost87, çok güzel demişsin.. dediklerinin üzerine ne desem boş. Hele ki şu günlerde indirimli kitapları göz göre göre kaçırmak zorunda kaldığım için iyice içim yanarken yazdıkların vurdu valla(((
editim: hay beni Türkçe öğretmenleri kovalasın.. Gulaşa galoş dedim ya.. eh yani. açlıktan ne yazdığımı biliyom mu beeen :)))))))))))))