Yemekteyiz - Show Tv

yahu adam iste pişiyor dedi daha ne diye kaldırma kuvvetini bulmuş arşimet gibi isli bu diye bağırıyorsun. ayrıca güzeldir de o be..

editim.. acıkmışım ben yaa. masaya dalasım geliyor. değişik değişik de yemekler.. ben yemek yapmadan yemek yemeye gitsem bu yarışmaya katılsam. gıkım çıkmazdı.. hah burda da varmış ben yurtdışındayken muhabbeti. ama dedikleri doğru ya.. hiç mi duymadınız ya. isli bişiler. millet eşek yükü para verip alıp isli alır..

Son düzenleme:
ben uzun yıllar yurt dışında yaşadığım için damak tadım alışık böyle şeylere ,sizzz anlamazsınız ........."smoke" tadı dediğimiz bir şey vardır burda pek bilinmez ...ama öğrenin artık .....ben burda bur sebeple varım sorun öğrenin :smiley-cool:

banu hanım cok şık beyendim kadını

şu adamda kadın hareketleri var he kaşlarını düzeltişine dikkat etinizmi adı neydi adamın banunun yanın daki

kırmızılı kadına da gıcık oldum b,iraz ukala galiba adam yapmış yuvalama diye
adam bize yuvalama diye yuracaktı
diye diyor adam onun zaten yuvalama corbası diye biliyorki alah alah

mükerreme gıcık oldum yemin ederim herşeye ağzı burun kıvırıyoo..
bakışları beni çok rahatsız ediyoo kötü kötü birine benziyoo hiç sevimli değill..
herşeyede iğrenç denmez insanlar çöpten ekmek topluyo bunlardan haberi yok herhalde..
günahhh yaa..
tamam begenmemiş olabilrsin ama tavrı çok yanlışş..

salih mükerrem bey dedii kadına:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bir erkek bile bence o mükerrem kadar odun olamaz bence....yontulmamış odun hemde..laf oyunu yapmaya çalıştı ama banu hanım yemedi oyununu...

yeni bir şey katmışım ben de Türkçeye..:))
Kelime oyunu değil laf oyunu :)))))))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükerrem hanım kendisi ile barışıkmış...Duyda inanma...kaydirigubbakcemile3

Safi kompleks küpü kadın...Kıskançlıktan çat diye çatlayacak...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…