Yemekteyiz - Show Tv

banuyu bande beğendim güzel bi gülümsemesi var

Kapalı hanım baya hoş aslında..4 çocuğa rağmen o fizik maşallah..Ben giyim tarzını da çok beğendim..Çok modern,çok zarif duruyor..Kendine çok yakıştırmış..Keşke tüm kapalı giyimli bayanların tarzı öyle olsa diye içimden geçirdim..:asigim:

Ya ne biçim konuşuyor bu mükerrem hanım yaaa...
becereksiz birine benziyor falan...Ne biçim bir üslub bu??
Tam bir odun..ne biçim terbiye almış !!!:mymeka:

ayy arkadaşlar burayı yeni gördüm ama şunu söyliyim bayramdaki programda o NİL denen kızı boğmak istedim
böyle birşey olamaz
yazık o sahra hanıma yapmadığını bırakmadı çirkef,bakışlar falan nasıldı
hele o ümite sırnaşması neydiiiii öyle
birde mutfakta bu evin sahibi benim diyorduu,ümite yamanmaya çalışıyordu herhalde
haa birde naimin hasta olduğunu gösterdiler de peki o naimin ümitin kucağında ne işi vardı şok oldum :roflol:

şimdi hem izliyorum hemde yorum yapıyorum:)
banu değişik güzel şeyler yaptı gibi geldi bana ama neydi o ağzından çıkarmalar bir yemek o kadar kötü olamaz yaa
çok merak ediyorum o bayan neler yapıcak?
kapalı bayanda hoş birine benziyo cidden

ya bu adam ne kadar değişik yemekler yapıyor. gulaşı merak ederdim hep, yapılışını tam anlamadım, keşke tadma şansımız olsaydı.. bu arada evin girişi vs çok da umut vaat etmezken mutfağı ne güzelmiş. oldukça pratik ve kullanışlı yerleşimi var. ben galiba bu programı özellikle mutfakları görmek için seyrediyorum.
Lost87, çok güzel demişsin.. dediklerinin üzerine ne desem boş. Hele ki şu günlerde indirimli kitapları göz göre göre kaçırmak zorunda kaldığım için iyice içim yanarken yazdıkların vurdu valla (((

editim: hay beni Türkçe öğretmenleri kovalasın.. Gulaşa galoş dedim ya.. eh yani. açlıktan ne yazdığımı biliyom mu beeen :)))))))))))))

Son düzenleme:
arkadaşlar bu yarışmada daha neler göreceğiz kimbilir acımasızca eleştirilere çok kızıyorum beğenmiyosan belli etme puanına yansıt bence jüri tatsa puan verse seviyesi daha iyi olur yarışmanın .

şık da bi masa hazırladı yalnızzzz o taşlara maşlara gıccık oluyom ben
yav o anasının kuzusu var ya radyo4 te program sunuyo gibi konuşuyo .dişlerini mi sıkıyo bi de konuşurken???
valla benim bölüm bitti bundan sonasını hepimiz biliyoz: damak tadıma uymadı çok tuzlu çok tuzsuz çok yağlı.......
kendini tekrar.
bi de sevda mıydı o ne kadar büyük gösteriyo 29 yaş biraz onun hayali gibi sanki

arkadaşlar bu yarışmada daha neler göreceğiz kimbilir acımasızca eleştirilere çok kızıyorum beğenmiyosan belli etme puanına yansıt bence jüri tatsa puan verse seviyesi daha iyi olur yarışmanın .

sanırım bilerek öyle yorum yaptırıyorlar reyting uğrunan -tatlicadiarzu-

kim 29 yaşındaymış yaa anlayamadım ??CADIARZU

4 çocukla o fizikteyse bence hiç de o kadar büyük göstermiyor..21 inde olup bekar olduğu halde 30 gösterenleri düşünürsek..:1rolleyes:

ben bu yemek böyle olmaz aslında şöyle olur demelerine sinir oluyorum her yörenin yemekleri yapış şekli farklı olabilir

masa güzel oldu. ev sahipliğini de bence güzel yapıyor. ya bu yuvalama yapıp duruyorlar canımı cektiriyorlarrr.. mükerremi görmek istemiyoruuummmm..ben yerim acılı macılı üzerine ikinci tabağı da yüzsüzce isterdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…