kızlar, banu'nun alışveriş yaptığı market Şişli Astoria alışveriş merkezindeki Okko'ydu sanırım tam emin olamadım ama organik ürünler falan satıyo oraya benzettim gibi kafamçokkarıştı
benim favorilerim de banu ve sevda hanım (kapalı olan)..
ikiside kültürlü ve edepli (konuşmalarına dikkat ederseniz)
banunun her türlü tarzına bayıldım zaten, 33 yaşındaymış ama 24-25 gibi duruyor
çok az puan verdiler ama bence daha fazlasını hakediyordu kaydirigubbakcemile2
Adam yine bir erkek olarak elinden geleni yaptı..Bu arada Sevda hanım çok şık olmuş...
arkadaşlar bu yarışmada daha neler göreceğiz kimbilir acımasızca eleştirilere çok kızıyorum beğenmiyosan belli etme puanına yansıt bence jüri tatsa puan verse seviyesi daha iyi olur yarışmanın .
şık da bi masa hazırladı yalnızzzz o taşlara maşlara gıccık oluyom ben
yav o anasının kuzusu var ya radyo4 te program sunuyo gibi konuşuyo .dişlerini mi sıkıyo bi de konuşurken???
valla benim bölüm bitti bundan sonasını hepimiz biliyoz: damak tadıma uymadı çok tuzlu çok tuzsuz çok yağlı.......
kendini tekrar.
bi de sevda mıydı o ne kadar büyük gösteriyo 29 yaş biraz onun hayali gibi sanki
şık da bi masa hazırladı yalnızzzz o taşlara maşlara gıccık oluyom ben
yav o anasının kuzusu var ya radyo4 te program sunuyo gibi konuşuyo .dişlerini mi sıkıyo bi de konuşurken???
valla benim bölüm bitti bundan sonasını hepimiz biliyoz: damak tadıma uymadı çok tuzlu çok tuzsuz çok yağlı.......
kendini tekrar.
bi de sevda mıydı o ne kadar büyük gösteriyo 29 yaş biraz onun hayali gibi sanki
ben bu yemek böyle olmaz aslında şöyle olur demelerine sinir oluyorum her yörenin yemekleri yapış şekli farklı olabilir