Yemekteyiz - Show Tv

Kendilerini küçük düşürüyorlar ama farkında değilller malesef..İnsan biraz ölçülü olmalı,kendini kontrol edebilmeyi bilmeli..Bütün Türkiye izliyor..Bu yapmacıklık değil nezakettendir..Kullandıkları kelimeler onların aldıkları terbiyeyi ve kişiliklerini yanstıyor..Örneğin gelen yemeğe iğrençti,çamur gibiydi demek ne kadar doğru???
ayıp denen bir şey var ama bazı yarışmacıların ayıp kavramı farklı sanırım...:sm_confused:

kızlar bişi sorcam ben izlemeyemedim orasını ama annem seyretmiş banu organik dediği kendim yetiştirdim dediği sebzeleri toplarken annem biberlere dikkat etmişte diyoki tıpkı o biberler oraya yeni dikilmiş gibiydi yaprakları solgundu diyo ben izleyemedim orasını dikkat eden varmı?

Canım sanırım izmirde de değişiyor bazı yemek kültürleri..:sm_confused:
bende gerçek izmirliyim zeytin yağını kullanırız ama tereyağını da kullanırız biz yemeklerde...

Çok haklısın karadeniz yurtdışı olarak belirtmemin sebebi buydu canım.Olabildiğimce uymaya çalışıyorum tariflere yöresel yemeklere bayılıyorum..Sadece yöresel de değil dünya mutfakları..Mutfak olsundacokacimcoookFakat tereyağı az oldukça az kullanıyoruM.Kullandıklarım zeytinyağı ve mısırözü ara sıra hamurişlerinde Sana :1rolleyes::1hug:a.s.

Ellerine sağlık hemşerim seninde:asigim:a.s.

Ama zaten Banu dediki,organik sebzelerin yapraklari
böyle solgun olur.ilac,hormon gibi seylerle beslenmedigi icin.
Ama biberler harikaydi.Gercekten can seklindeydi.

evet tereyağını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyoruz..Ama pilavla çok güzel oluyor bee..:asigim:
bir de çorbaya tereyağlı acıbiber ya da kuru nane sosu yapınca mmmmm yemede yanında yat...:asigim:
benden de sanaa.s. canım:1hug:

ızledım cnm..bahcede yetıstırdıgı butun sebzelerın yaprakları solgundu,renklerıde bı tuhaftı ama dedıgıne gore organık sebzelerde hıcbır tarım ılacı kullanılmadıgı ıcın boyle oluyormus .. şutarafagitti

bu haftakiler pek bi sevimsiz bee....
ı-ıh gitmiyo..........sengözlerimebaksanab
haftaya görüşürük kızlar
iyi seyirler size.............:a015:

kızlar, banu'nun alışveriş yaptığı market Şişli Astoria alışveriş merkezindeki Okko'ydu sanırım tam emin olamadım ama organik ürünler falan satıyo oraya benzettim gibi kafamçokkarıştı
benim favorilerim de banu ve sevda hanım (kapalı olan)..
ikiside kültürlü ve edepli (konuşmalarına dikkat ederseniz)
banunun her türlü tarzına bayıldım zaten, 33 yaşındaymış ama 24-25 gibi duruyor
çok az puan verdiler ama bence daha fazlasını hakediyordu kaydirigubbakcemile2

Haberkulesi.com » Yemekteyiz Yarismasi Yalan Çikti

çok bahsetmişsiniz buyrun kızlar bir göz atın.

bu program artık yayından kaldırılmalı bence. bugün artık izlememye karar verdim. haberlerde doğalgazını yakamayıp sobasını kuran ama ona da kömür alamayıp odun tahta falan yakan hatta elektrikli soba kullanıp iyice donan insanları gördüm. toplum olarak kötüye doğru gittiğimiz şu günlerde show tv nin reyting kaygısı güderek böylesi seviyesiz insanların katıldığı ve bol israfın yapıldığı bir programı artık izlemeyelim. bukadar söylenen söz, bu kadar eleştiri umurlarında bile değil. bir nebze olsun kendilerini düzeltmediler. belli kurallar koymadılar. ağızlarından çıkanı kulakları duymayan saygısız seviyesiz ne kadar çok insan varsa insanların karşısına onları çıkartıp izletiyorlar. biz türk kadınları bu muyuz yani? türk erkekleri bu mu? artan ekmekleri kavurup sarımsaklı yoğurtla yemek yapmaya çalışan türk kadını değil mi? peki bu show tv ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? neden böyle seviyesiz kültürsüz terbiyesiz insanlala program yapıyorlar? birbirlerine doğru düzgü davranıp saygıyla yaklaşan, 'ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama pek sevmem. ama gene de emeğinize saygımdan biraz yemeğe çalıştım' derse yarışmacı biz daha mı az izleyecez yani? biz bu muyuz? saygıdan terbiyeden ve nezaketten hoşlanmayan insanlar mıyız? bu programın yapımcıları bize mi hakaret ediyor yani? show tv bu rezalete bir son vermeli veya en azından bu programa bir çeki düzen vermeli. hemde acilen.

Heee arkadaslar birde ben Banu'nun yaptigi fikre bayildim.
Milföy olayina.Acaba tadida güzel oluyormu öyle.
Bir gün denemek lazim.

canım ben denicem . sen benden önce yaparsan yaz oldumu. bende merak ettim doğrusu....... ama ben pastanın ortasına krem şanti diilde herzaman uyguladığım kendi hazırladığım pasta kraması kullanıcam. krem santiyi üzerine sürerim.....

banu hoş kadın (ama bakım var tabii.takma kirpikler, eyeliner, fönlü saçlar, o kadar para olsa biz de oluruz güzel) Bazen bu yarışmayı izlerken insanları kıskandığımı hisseddiyorum. biliyorum kötü bişey ama maddiyat ne kadar kolaylaştırıyor insanın hayatını.

neyse bu arada elbisesine bayıldım. sade ve şıktı.

ama evi soğuk geldi bana. yerlerde halı bile yok ne o öyle.

aa bi de bu yarışmadan sonra 2 mutfak aletini mutlaka bulup almam gerektiğini düşünüyorum.

1- sebze kuruttukları o plastik şey
2- geçen haftaki yarışmacının kızartma yaparken sebzeleri doğradığı rendesi

Nerde bulabileceğim hakkında fikri olan varsa yazar mı acaba?

sen pasta kremaasını nasıl yapıyorsun. tarifini alabilirmiyim

sen pasta kremaasını nasıl yapıyorsun. tarifini alabilirmiyim

80 gr un 180gr tozşeker 2 yumurta 1 pk vanilya yarım kg sütle pişiriyorum. ölçüleri bu şekilde almıştım. bi ölçü kabım var onunla ölçüyorum. o yüzden bardak ve kaşık ölçüsü veremiyorum canım. sevgilerle......ölçüde 1kasık margarin var ama ben koymuyorum .a.s.

garfielcim . ben yıllardır tuppervare sebze kurutucu kullanıyorum. adı salatacı diye geçiyor.. şimdi büyük marketlerde bu tür sebze kurutucuları bulabilirsin.....

haklısınız ,burda da bu ara ara dile getirildi yani yarışmacıların ajanslardan olduğu falan, bunlar bir yana en çok işte seviyesizleşip,terbiyesizleşmeleri izleyenlerin hakettiği bir udurm değil diye düşünüyorum...ve inanın sizin gibi düşünen çok fazla ve eleştiride yapılıyormuş show tv' ye inşallah izleyiciye ne versek yer bunlar muamelesi yapmayı bırakırlar..teşekkürler paylşaım içina.s.

biberler dalından koptu ama benim dikkatimi çeken pazı ve marullar toprağa birgün önceden sokulmuş gibiydi.bizde hemen yemiyeceğimiz turp pırasa gibi sebzelerin köklerini toprağa gömeriz ki tazeliğini korusun.ama marulu hiç denemedimCADIARZU

cnm yazdılarına kesnlkle katılıyorum ama bu ülkede reyting uğruna neler yapılmadı ki hatrlatayıım mehmet ali erbil o kadar kişin gözü önünde biriinn donunu aşşağıya çekti caner kafasın da bardak kırdı bbg evlerinde ki psikoljik savaşlar resmn ilan edildi semra kaynan gbi bi kaynana kazandı ülkemz bak şimi bi program sunuyoor hmde evlendrme programı uğruna oğlunu bile kaybetti şuan aklıma gelenler bunlar
verdiğin linkte baktım bn ve bizde zaten yazmıştık o kişilerin ajans oyuncusu olduğunu linkler vermiştiik taa en başta
onlar yarışmann en başıdı ve yarışma tutsun die kameraya alışkın insanlar çıkarttılar bnce dediler de oyanyın oynayabildiğinz kadar
bn zaten konuyu açarken yazdım o kadar yemeğin israf olduğu hele nimete iğrenç dediklerin de dedli olduğumuu
tüm arkadaşlar da bu konu da hmfikir olduklarına
eminim bn ilk yarısını daha çok seviyorum markt ve özellkle yemek yapılış kısmı
2 3 tane tarif öğrenip yaptığım bile oldu hıı ikinci kısım yani masa kısmı işin show kısmı bu işte yoksa nasıl reyting alır
ilk başlardan izleyenler hatrlar hiç reklam vermeden başlıoo ve bitioodu
şimdi kaç tane reklam veriyolar program arasında
yani olay bu

kızlar sayfalarca yazmışınız hızınıza yetişemiyorum maşallah...
başa dönüp hepsini okuyamıcam ,,
yeni yarışmacılar fena değil.. onların değimiyle .daha yarışmanın tamamını görmedim yorumumu haftanın sonunda yapacağım:roflol:
dünkü(organik hanım) yarışmacı ev sahibi hoş hatundu.. yaptıkları hoşuma gitti.tabiki yetiştire bilirsem yaptıklarını deneyeceğim ha bire not alıyorum.. ne yalan sölimm önceki yarışmacıların yaptığını şimdiden unuttum..akşamki yaş pasta benimde hoşuma gitti milföyle süslemeler ohh..a.s.

ooooo 2gün hastaydım gelemedim ne dedikodular olmuş yorumumu yazdıktan sonra hepsini okuyucamm..
2gün önce naim burdaydım kayseride bi bayan kuaförünün açılışına geldi..delikafadulden
dün yine hasta hasta beni deli ettiler hele mükerrem neydi allah canını almasınn dedimm..
görgüsüz ve küstahın tekii herşeye bahane buldu...
ev sahibide bellii elit bi insann..
yaptıgı yemeklere gelince ben bi salatasından elektrik almadımm..
haa bide başı kapalı bayanda çok kaliteli bi insannn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…