Yemekteyiz - Show Tv

tamara tamara konservemi açarmısınnnnnnnnn:roflol: utanmasa tamara sen yemekleri yap ben kuaföre gideyim diyecek

her eve lazım bi tamaraa.s tam anlamıyla rezalet... burcunun ve mertiin emeğine yazık... yani tamam burcuda bişey beceremedi ama en azından tamara yoktu onda... Bence yarışmaa seçilecek olanlar önce bir test edilmeli böyle laflara bakılarak seçilmemeli... kıl oldum kıza :CüvCüv:
18 yaşındasın madem eline et değmemiş
ne işin war yarışmada ne uyuz kız o yaa rahat kıyafetede bakın yemek için çok uygun klava:

aynen katılıyorum sana yemekten anlamıyosun madem nie diğer yarışmacılara hakaret ediyosun yok ben kesin birinci olurum cok güzel yemek yaparım palavra.

bak yine izliyorum yemekteyizi tepe tüylerim kalktı.
çok kasılıyodun ya ben birinci olcam kendime güveniyorum bilmem ne diye.
Seni gidi velet helee çok konuşcağına oturda yemek yapmayı öğren ondan sonra konuş yarışmaya katıl:mymeka:
Aaaa aaa şahika moduna girdim vallaa sırnaşık şey
Gıcık mıcık bişi bilmio ama üstündeki elbise güzel:)
Ama rahat bişi giycem dediği şey mini elbiseyse bilemiyorum yani ben dedim başka bi eşofman giycek herhalde velet geldi mini elbise ile gösteriş yapıo resmen:mymeka:

nika hanımla naim beyinde aralarında bişi var heralde hiç bişeyi beğenmeyen adam yemekleri begendi 5 puan verdi..ah o malzemelerede acıdım valla tatlının kıvamı olmadı die döktü yeniden yaptı...

nika annesine habire telefon edip birde rusça konuşup beni çileden çıkardı..
ya bişey bilmiyosan girme yarışmaya.
belli parayada ihtiyacın yok zaten

annem benı hep mutfakla ılgılı elestırır..pek beceremem yemek yapmayı falan ..ama nıka sayesınde annemın gozundekı ıtıbarım arttı :1closedeyes:

nika hanımla naim beyinde aralarında bişi var heralde hiç bişeyi beğenmeyen adam yemekleri begendi 5 puan verdi..ah o malzemelerede acıdım valla tatlının kıvamı olmadı die döktü yeniden yaptı...

:1shok:ne olcak aralarında kızz görmüyonmu naimi kibar erkek o..

Nika güzel kız allah var daha 18 yaşında cıtır..oda kendını gostermeye cıkmıs belkı dızıde falan oynarım hesabı....

Erkeklerın hepsı kaslarını almıs..bırı sporcuyum ayagına tıpsız ayüüüüü..digerı zaten etılerde sahne alıyomus cınsıyetı belırtısız iyiki boyle değil bize gelen misafirler..
daha baslamadan begenmedik diyolar:)

o nikaya acayip kıl oldum,acayip tripleri var,biz onun yaşındayken böle miydik yaa,onu da gördük bu akşam ,daha çocuk işte,reklamlarında konuşuyodu öle gıcık gıcık
naim zaten belli yani,yürüyüşü,el hareketleri,etiler,herşeye bi kulp takmasa içi rahat etmiyo
orta yaştaki bayan ayrı gıcık,hiçbişiden haberi yok,memnun etmek mümkün diil
uzun saçlı fena yapmadı yemekleri,en azından çaba gösterdi,ama çok pisti,temiz ellerden çıksa çok daha güzel olabilirdi,ama en ilginci 37 yaşında olması,hiiç göstermiyoo
sanırım en normali ilk günkü bayan,en azından çok kırıcı olmadan eleştirmeye çalışıyo,yemekleri kötüydü o ayrı,onun kazanması mümkün diil 8 puan aldı,uzun saçlı bari alsın,diğer üçüne çok pis taktım bana gelecekler böyle yemek yemeye.. döverim hepsini yeminle resmen dalga geçti diğer yarışmacılarla,bacak show yapmaya çıkmış
junıer banu alkan:))

bizim kış bahçemiz varrr :) yazıkk şamdanlarıda sakarlığıylaa kırdıı :) oha yanii 1 paket tereyağı attı salak yaaa

bu kadınlarınn hepsii çokk gıcıkk naim de öleee merttt ama deil di mii o birinci olsunn bencee

pazartesi yarisma baslarken ilk dedigim sey bu kiz yarismadan sonra kesin bi diizde goruruz,madem zenginsin neden yarismaya katilma ihtiyaci hissettin,tamma katildin daha ilk kez yemek yapiyon nediye soyluyonki ilk kez diye,,artisttttttttttt,bide o musrifligi yokmu ya memlekette pirinc kitligi var o yarim kilosunu lavaboya doktu,,bence oynak moynak ama naim birinci olur gibi,

bu 18 lik kız, hizmetçi yardımı aldı
yarışmadan diskalifiye olması gerekmiyor mu ??
çünkü haksızlık eğer atılmazsa nasıl bir yarışma bu...

evt ya benimde dikkatimi cekti,bence direk diskalifiye olmali,,,,,,,,,hic bisey yapmadiki,daginikligi tamara topladi,sogan kokcakmis eli tamara dogra,keki kesemedim sen yap tamara,madem ole tamara girseydi yarismaya

bende aynı şeyii düşündümm haksızlık bu kız yardımcısıyla çalıştıı ama tabi yarışma kurallarını bilmek lazımm aykırı mıı

arkadaşlar izninizle sahtekâr nikayı balkondan aşağı atabilirmiyim ..kaydirigubbakcemile3

nikayı atmışken yanında şu iki yüzlü yağcı naimide göndersemmi ne.:jeyyar:

bende burcu ya ve alt dişlerini göstere göstere konuşmasına kılım. bilmiş tavır takınmaya çalışıyor onu da gördük. :mymeka:
bence yarışmanın birincisi tamara. o kocaman evi tek başına mı temizliyodur. -tatlicadiarzu- nikanın ne olduğu belli 18 yaşında burun estetik saçlar boyalı birde kendini barbie sanıyor safım
:roflol: :roflol:

Ahh Nika ahhh...marifetinin bu olacağı zaten baştan belli idi..Şu ana kadar Mert in hem davranışlarından hemde konuşmalarından izlenimime göre kişiliği oturmuş dürüst biri.Mutfağındaki ocağın yağlı olması yada olmaması önemli değil bence.Çünkü yemek yapımında temizliğe aykırı birşey yapmadı.Herşeyi gerektiği şekilde yıkadı ve pişirdi.Önemli olanda bu ve yemeklerinin lezzeti.
Naim efendiyi:))))))de göreceğiz bir kadın edasında konuşup ahkam kesmek yemeklerini yaptığında belli olacak.Kızıl saçlı bayan şimdiye kadar konuşmalarında kırıcı olmadan eleştirdi yemek esnasındada Naim gibi lokmaları ağzına attığında iğrenç birşey yiyor gibi surat ifadesi hiç takınmadı.
Nika çekimler sırasında iddealıyım şunu yaparım bunu yaparım diyordu.EEe hani iş yemek yapmaya gelince hayatımda ilk kez deyip durdu.Baştan sona güzel kızımız tam fiyasko idi ..İnşallah kendisinin ve ailesinin istediği gibi (tahminim öyle)bir gün dizilerde falan oynar.İşte bu Nikaya yakışırrrrrrr yemek yapmak değil.Ne öyle annesi ile ikide bir rusça konuşmak.Anladık kızım anne rus...dimi ama Bunca yıl annen güzel türkçe öğrenemedi ise onada yazık diyorum.Çünkü tatile gelen ruslar bile iki günde türkçe öğreniyorlar heueheuh annede bu konuda beceriksiz demekki..AAaa sahiii misafirimi iyi ağırlarım falan demişti.Benden bu konudada sınıfta kaldı.Çünkü misafir geldiğinde hoşgeldinden sonra ilk iş üzerindekiler alınır ve misafir oturmadan koltuğa yayılıp oturulmaz.Nika Mert geldiğinde o oturmadan koltuğa yayıldı kimsenin ceketini almadı hepsi koltuk üzerine bıraktı.İlk önce misafiri karşılamayı bilmeli sonrada misafire ikramda kusur etmemeli.
Kısaca benim gönlüm Mert in kazanmasından yana.

Son düzenleme:
daha salataya maydonuzun dogranabılecegını bılmıo.kara lahanayı adını bıle bılmeden guzel gorunuyo dıe alan bırı nası olur gırer yarışmaya dogrusu şaşırdım.evını havuzunu odasını yaşantısını gostermeye gırmış bnce.ukala şey!!!hiç 18 gıbıde durmuo maşallah 24-25 goserıo ama bişeyden haberı yok.eger bıras mantıgını kullansaydı.soganın yagda kavrulacacagını,hazırladıgı kek karışımını dokmek yerıne bıras un koyup kıvama getırmeyı,bılırdi.pişmiş pılava tekrar su ekledı ya inanamıorum..nası bi ulkede yaşıoz birileri ekmek yemek bulamıo,birileri olmadı diye çöpe atıyo yemekleri dalga gecerek,bukadarda uçurum olmamalı insanlar arasında.....senağlamasenağlama

aynn cnm bnde dün ona gıcık oldum
hani altta da kalmayayım bak bunları bnde biliyorum
hele o pastayı yerken bnm dışarda yedğm angel a bnzemio dedi yaa
orda btt bnm içiiin
ii kötü orda bnm faForim mert oldu...

o da ne ki cnm
hayatımda ete ilkkez dokunuyorum dedii yaa
yazık dediim
birde sürekli asıl naimle ikisi merte taş attlar
bnm yaşım küçük bnm evim ttemiz
grmeseydin ozmn
sanki evini sen temzliyonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…