tamara tamara konservemi açarmısınnnnnnnnn:roflol: utanmasa tamara sen yemekleri yap ben kuaföre gideyim diyecek
her eve lazım bi tamaraa.s tam anlamıyla rezalet... burcunun ve mertiin emeğine yazık... yani tamam burcuda bişey beceremedi ama en azından tamara yoktu onda... Bence yarışmaa seçilecek olanlar önce bir test edilmeli böyle laflara bakılarak seçilmemeli... kıl oldum kıza :CüvCüv:
18 yaşındasın madem eline et değmemiş
ne işin war yarışmada ne uyuz kız o yaa rahat kıyafetede bakın yemek için çok uygunklava:
nika hanımla naim beyinde aralarında bişi var heralde hiç bişeyi beğenmeyen adam yemekleri begendi 5 puan verdi..ah o malzemelerede acıdım valla tatlının kıvamı olmadı die döktü yeniden yaptı...
bu 18 lik kız, hizmetçi yardımı aldı
yarışmadan diskalifiye olması gerekmiyor mu ??
çünkü haksızlık eğer atılmazsa nasıl bir yarışma bu...
bende burcu ya ve alt dişlerini göstere göstere konuşmasına kılım. bilmiş tavır takınmaya çalışıyor onu da gördük. :mymeka:
bence yarışmanın birincisi tamara. o kocaman evi tek başına mı temizliyodur. -tatlicadiarzu- nikanın ne olduğu belli 18 yaşında burun estetik saçlar boyalı birde kendini barbie sanıyor safım :roflol: :roflol:
daha salataya maydonuzun dogranabılecegını bılmıo.kara lahanayı adını bıle bılmeden guzel gorunuyo dıe alan bırı nası olur gırer yarışmaya dogrusu şaşırdım.evını havuzunu odasını yaşantısını gostermeye gırmış bnce.ukala şey!!!hiç 18 gıbıde durmuo maşallah 24-25 goserıo ama bişeyden haberı yok.eger bıras mantıgını kullansaydı.soganın yagda kavrulacacagını,hazırladıgı kek karışımını dokmek yerıne bıras un koyup kıvama getırmeyı,bılırdi.pişmiş pılava tekrar su ekledı ya inanamıorum..nası bi ulkede yaşıoz birileri ekmek yemek bulamıo,birileri olmadı diye çöpe atıyo yemekleri dalga gecerek,bukadarda uçurum olmamalı insanlar arasında.....senağlamasenağlama