Yemekteyiz - Show Tv

bu 18 lik kız, hizmetçi yardımı aldı
yarışmadan diskalifiye olması gerekmiyor mu ??
çünkü haksızlık eğer atılmazsa nasıl bir yarışma bu...

nika niye katilmis ki bu programa anlamadim.evini gostermek icin galiba.yemekleri berbat, pastaya koydugu kremasi hazir, bir is yapmis gibi dolasiyor.dunyada bu kadar ac insan var, kac cocuk karnini doyurmadan uyuyordur kim bilir,bu simarik herseyi doktu cope. israf, gunah nedir bilmez herhalde.bu progaramin aynisini bir rus kanalinda seyrediyordum, orda misafirler daha mutevazidi, ve seyretmek daha eglenceliydi.

yemekteyiz,yemekteyiz olalı naim kadar bir yalaka daha görmemiştir.
müzisyenim sahneden şimcik geldim havalarında.mert,in evinde taarruza geçmişti
ama barbi bebek kılıklı cadının evinde mutfakta dedikodu yapıp.nika,mı mika,mı
her neyse ona iltifatlarda bulunması sen benden daha çok yaşayacaksın demesi
çok gıcık ve fesatlar..........

kızlar şimdi ne olacak mertle nika 11 puanla eşit oy aldılar ikisi birinci olursa ne oluyor parayımı paylasıyorlar????

bu yarışmada her şey serbest, dışarıdan hazır yemek almak da birilerinden yardım istemek de, diskalifiye olmuyor kimse nedense.

çok yazık bunlar hiç aç kalmamış:kızgın: zengin kızı sadece eviyle övündü durdu o yemekler kesinçöpe gitmişdir aynı pastat olduğu gibi çok sinir bozucuydu nika mıdır nikamıdır :eek:klava:

Son düzenleme:
nika niye katilmis ki bu programa anlamadim.evini gostermek icin galiba.yemekleri berbat, pastaya koydugu kremasi hazir, bir is yapmis gibi dolasiyor.dunyada bu kadar ac insan var, kac cocuk karnini doyurmadan uyuyordur kim bilir,bu simarik herseyi doktu cope. israf, gunah nedir bilmez herhalde.bu progaramin aynisini bir rus kanalinda seyrediyordum, orda misafirler daha mutevazidi, ve seyretmek daha eglenceliydi.

haklısın canım...
kültür, medeniyet, görgü
azıcık para gören artık ne yollarla kazanılıyor o para orası bilinmez
nimetin kıymetini mi bilir...
bazen tv haberlerde izliyoruz
önemli bir adamın eşi
koca lokmayı kesmeden lop diye ağzına atıyor ve bizi orda temsil ediyor
bu biraz görgü meselesi...
yoksul bir ülkeyiz halbuki
zenginmiyiz her gün kaç kişi bu ülkede işinden çıkartılıyor
yoksulluğa sürükleniyoruz
ama gözünü kapayanlar görmüyor çıkarı var ya o ayrı
Allah büyük biz ona sığınıyourz..

izleyince dikkatimi çeken ne oldu biliyor musunuz..
bir türk kadını yada kızı böyle olmaz işte!
rusyada günde bir ekmeğe çalışan insanlar burda bazı erkeklerin bazı şeylere olan düşkünlüğünden bakın nerelerde oluyor..
yumurta kırmayı bilmeyen, misafir olduğu evde PİS diyebilecek kadar görgüsüz bir kız işte!
dua etsin ki parası var.
bizimkiler bunlara boylu poslu diye bakar genelde,o da yok çünkü bu şahsiyette...
sallaya sallaya postişleriyle gezer en fazla..

ufak tefek tatlı bir kız aslında ama keşke cehaletini bu kadar ortaya sermese!
parası var elbette eğitim alacak ama madem zamanında verilmemiş bir de özel öğrenim dersleri alsa keşke..

tamamiyle kendini gösterdi, istediğini elde etti yani. o nedenle yemekle ilgili bişey yazmak ona dair saçma!

amma şımarık ve ukala bir tipti nika hanım
18 yaşındaysan ilk defa yemek yapıyorsan ne demeye katılıyorsun yarışmaya
zenginliğini evini göstermeyemi katılıyorsun
birde kendini mertle kıyaslıyo merttede olsaydı bi tamara oda temiz olurdu
ayrıca mert nikadan çok çok güzel yemek yaptı

bu nika denen kıza çok gıcık oldum yaa.. kalkmış 18 yaşında olmayı bahane ediyo..o zaman girme yeteneğin yoksa yarışmaya kardeşim .dünkü yarışmacının ismi neydi mertmiydi o da erkekti ozaman ben erkeğim diyomu..??
yarışma mankenlik yada bacak göstermek için değil ..yemek yapma yeteneğini göstermek için..hele bide yardımcısıyla hava atması ve o haldeyken bile ortaya hiç bişey çıkartamaması tamamen bi fiyasko..kalkmış 18 yaşında olmasını bahane edip saçma sapan bi tarzda konuşuyor..
benden kocaman 0 (sıfır aldı) ..lülülülülülü

Son düzenleme:
hayatımda nıka kadar ukala bır kız gormedım ukala dümbelegi resmen
ayrıca naım kadarda ıkıyuzlu ve dedı koducu bırını
ıkısıde gıcık bır tıp

ben yarısmayı ızleyınce sadece sınır sahıbı oluorum
ancaaa fesatlık var
hepsınde sahtecık davranıslarr

ya şu nikaya gıcık oldum
insan 1 saat sadece yumurta çırparmı çırpar işte
sadce psta yaptıı bn onun yaptıklarını ,
tek ayak üstünde ondan daha kısa zamnda yaparıım
ikidert bir hava attı annesini aradıı tamara tamara die bağırmalar
gıcıık

bugün sarı saçlı kız beni hiç yanıltmadı...arkası kuvvetli , torpilli girmiş besbelli..nesrin yine uykudan yeni kalkıp gelmiş gibiydi..bu haftaki favorim mert..içlerinde en çok insancıl değerlere sahip olarak onu gördüm..pis dahi olsa..birde puanlamayı onlar değilde , seyredenler yapsa daha iyi olmazmı?:kahve:

bende en cok merti sevdim nikada 18 yasındayoım dıyor ama sanırım burna estetık saclar buyuk olasılıkla kaynak kcoa bir dil yani hic yasını savunmasın bnce o 18den onde gidiyor :)

nika sırf gösteriş yaptı bence bıde yemeklerıne cok guvenıyomus yardımcısı olmasaydı hıc bırsey yapamazdı bence erkek yarısmacılar bıle daha becerıklı

X