Yemekteyiz - Show Tv

kızlar bir şeyi atlamışsınız...onuda ben yazayım..o çok saygılı gibi görünen gıda teknikeri hanım , kendi evine ayakkabılı sokmadı kimseyi..ama kendi mert in evine ayakkabılarla pat diye daldı...sormadan....naim cik bile sordu...a.s

o kadar bu ülkemizde yoksul insan var
ne yazık ki birilerinin yüzünden her geçengün artarken
bu yemeklere Allahın Rabbimizin verdiği
yemekere yüz çevrmek ay iğrenç demek bana
akıl dışı geliyor
belki içinizden birisi bunu onaylamayacak ama
doğru değil mi?

-nesrinin donuk bi yapısı var bence
- nikanın burnu estetik gibi geldi bana.ben küçüğüm bu kadar diyo.ozaman yemek programına katılmayıncan kardeş,bilmediğin konulara dalmıycan.
-mert te pat pat konuşuyo daha olgunlaşmamış bi insan ama en doğrusu o bence
-naim de aynen burhan altıntop tipinde bi adam.
-burcu da ne bilim o kadar kötü değil.öbürkülere nazaran

ben izleyemiyorum kalbim sıkısıyor ona bakınca izleyen arkadaslar sizede hayranım ne sabır varda onları izliyorsunuz

bencede mert biraz pisti evı cok dagınıktı mısafır agırlıyacak ınsan evını bır toplar.
ama sunu bende anlamıyorum yanı hıcmı bırsey guzel olmuyo herseye bır bahane bulunuyo anlamıyorum bence hepsı bırıncı olmak ıcın yemekler guzel olsa bıle begenmedım dıyorlar yanı ben ınanmıyorum gercekcı olduklarına buyarısmada favorım falan yok aslında kısılıkte cok onemlı bazı yerlerde ınsan bıraz mutevazı olur bunların hepsı hep ben ıyıyım ben soleyaptım sole yaparım hele sarısına cok sınır oldum kımseyı begenmıyo

anlaşılan yarışmaya arızalı tipler alınıyor.
kızıl saçlı bayan sanki programdan önce uyku hapı almış.
uyudu uyuyacak.sarı saçlı barbininde yemekle uzaktan yakındn ilgisi yook.

Nika hanımefendi soğanları doğrattı mutfağı toparlattı yardımcısına ee ne anladım ben bu işten?

ilk defa yemek yapıyor. ama 'aa benim yemeklerim mükemmel,anne-babam da yarışmaya katılıp yaptığım yemekleri başkalarına sunmam konusunda bana destek verdi 10 bin benim'' diyodu hani?

küçük cadı seniii

ama itiraf etmeliyim ki mutfak çok güzel büyük .

ders aldım kızımı mutfağa sokucam Nika gibi 18 inde yumurta kırmayı öğrenmesin .

evde mutfakta cok guzel..
bu arada 18 yas erken bence yumurta kırmayı kızlarımıza ogretmek ıcın dugunden 1 gun once ogrenseler yeterlı:roflol:

nika küçük cadısına bakın kızlarrr tamaraaa tamaraaaaaaa cagırıp herseyı ona yaptırıyor sımdıde corbayı yaptıracakkkk sonra ikide birdeee avvv avvvvv yapıp duruyorrr

yok ben bu kızı döverimklava:

maydonozun adını bilmiyo eline alıyo bu konur mu salatay diyo

salataya zeytinyağı mı koyacam diyo

be hey yavrum sen hayatında salata da mı yemedin ?

sırf evini göstermek kendini göstermek için girmiş yarışmaya

belki de babası show tv ye reklam meklam vermiştir de öyle girmiştir yarışmaya Allah bilir.

fromcum bende geliyorum dur bekle bu kızı dovmeye klava:ne gıcık bır kız aman allahım yaa sırf reklam yapmak ıcın ben 18 yasındayım bakın ortalık temız tabı evın hızmetcısı var tamaraaaa tamaraaaa diye seslendıgı bahce manzaralı yerı gostermek ıcın mısafırlerı sogukta orda oturtu ayaklarının altında seramıkı soguk tutar ikinci sinir oldugumda onun kankisi nail midir nedir fatih üreğin gençliği kılık o adam

kesınlıkle her ıkınızı de katılıyorum..
bır de ıddalıydı degıl mı...:roflol:
butun genclıgın boyle olmadıgını dusunmek ıstıyorum umarım yanılmıyorumdur

ayyyy Tamaralar götürsün o nu tikky bile değil bu yav bu başka bi cins.

Naim de toz kondurmadı tabii zengin ya kızın babası belki kaset yapar Naim e dalkavuk cadoloz Naim oh dedim de rahatladım

nika denen yabancı uyruklu kız
Türk pilavının kolay olduğunu söyledi
senin yaptığın pilav demek ki o kadar
çok kolaymış ki tel tel bile olmadı sengözlerimebaksanab
onuda geçtim içine safran kattı
biz safranın çayını içeriz bazende yemeklere katarız
bilmediğimiz bir şey değil...
naim denen o karekter nasıl bir şey ya
öyle insanlardan hep kaçmışımdır...
nika ben 18 yaşında gurbete çıktım okumak için
küçük olsaydım yeltenmezdim ama 18 yaşta
küçük bir yaş değil ki :uhm:

kesınlıkle her ıkınızı de katılıyorum..
bır de ıddalıydı degıl mı...:roflol:
butun genclıgın boyle olmadıgını dusunmek ıstıyorum umarım yanılmıyorumdur

yaa bi de haline göre iddialıydı

oyy aman aman gençlik böyle geliyosa bıldırcım çıldırcım birinin kafasını kesicim psikopata bağladım ben :roflol:

ayyyy Tamaralar götürsün o nu tikky bile değil bu yav bu başka bi cins.

Naim de toz kondurmadı tabii zengin ya kızın babası belki kaset yapar Naim e dalkavuk cadoloz Naim oh dedim de rahatladım

süperrr bir yorum katılıyorumkaydirigubbakcemile3

çorbayı unuttum ,çorba yok,çorba yapmadım
tamara,tamara gel bu yana ,bu yanahihoyyyt
tek kelimeyle rezaletti:1no2:
ama şımarık zengin kızında dil papuç kadar

Nika ve Naim dayanışmasını izledik.18 yaşın arkasına sığındı da küçük hanım,yemek yapmak için 50 yaşına basmak gerekmiyor.Yaşını küçük görüyosan katılmasaydın dimi."hijyeniktim" diyor.en ufak bir şeyde "Tamara" diye bağırsa Mert te hijyenik olurdu.Hiç sevmedim bu haftakileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…