Saç Rengi ve Saç Boyama Yemekteyiz programında Derya Hanım'nın saç rengi

eylulgercek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
9
0
86
Antalya
Kızlar merhaba;

Bu haftaki yemekteyiz programındaki Derya Hanımın saç rengine bayıldım ve aynı renge saçımı boyatmak istiyorum. Şu an saçım platin röfle üzerin koyu küllü kumral boyadığım için değişik kızılımsı bir renk aldı. Deryanın saç rengi soğan kabuğu mudur? Saçımın o tonu yakalaması için hangi işlemlerden geçmesi gerekir? Profesyonel yardımlarınızı bekliyorum.

Canım benim de şuan saç rengim aynısı,ben kuaförde yaptırdım.Bu saç rengi çok zor ben yaklaşık 2 aydır kullanmaya çalışıyorum ama devamlı akıyor farklı renklere dönüşüyor,bilgine.Diğer forumlarda rastladım,palette kahve köpüğü ile neva colour sarıyı ( 2 ) karıştırınca senin istediğin tonu yakalamış bir arkadaş.Forum başlığı yabancı gelin lorenna saç rengi gibi bişeydi,saç ton rengi de var o sayfada bir bak derim...

Benim istediğim renk bu değildi akınca bu rengi aldı şuan.Bu renge soğan kabuğu diyorlar evet.Beyaz tenli mavi gözlüyüm yakıştı bu renk,beyaz tene gidiyor.Kumral dore bakır 7.43 tonlarında bu renk.Sarıya da yakın bakıra da ...

Bence çok hoş bir renk, ben cesaret edemiyorum, sürekli boyatmak istiyor tahminimce çünkü. Dipler çıkınca bir o kadar korkunç duruyor :S Ama aksatmadan devam ettirecek olan için son derece hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…