L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 420 199 24 19 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #1 Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir?
bernailker Aklımı deliricem 👸🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 204 111 29 19 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #2 liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ben çok yaşadım canım enfeksiyondanmış ilaç kullandım ancak toparladım sanada çok geçmiş olsun dahiliyeye sende bir görün kendine iyi bak
liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ben çok yaşadım canım enfeksiyondanmış ilaç kullandım ancak toparladım sanada çok geçmiş olsun dahiliyeye sende bir görün kendine iyi bak
U unuttumgitti Guru Kayıtlı Üye 19 Eylül 2013 225 67 34 19 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #3 liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu aylarca geçmeyince endoskopi yapıldı mide mikrobu helikobakteri çıktı,antibiyotik tedavisi aldım
liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu aylarca geçmeyince endoskopi yapıldı mide mikrobu helikobakteri çıktı,antibiyotik tedavisi aldım
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.330 13.242 19 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #4 liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ben de yasiyorum. Dünyanın en güzel şeyini de yesem az da yesem çok da yesem o yemek sonrası zevk hiç olmuyor bende sürekli bulantı.. nedenini bilen varsa bana da söylesin.
liyuzada .!.: Yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı acaba sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ben de yasiyorum. Dünyanın en güzel şeyini de yesem az da yesem çok da yesem o yemek sonrası zevk hiç olmuyor bende sürekli bulantı.. nedenini bilen varsa bana da söylesin.
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 420 199 24 21 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #5 bernailker .!.: Ben çok yaşadım canım enfeksiyondanmış ilaç kullandım ancak toparladım sanada çok geçmiş olsun dahiliyeye sende bir görün kendine iyi bak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Endoskopi oldunuz mu peki yoksa şikayetinizi anlatınca mı ilaç verdi?
bernailker .!.: Ben çok yaşadım canım enfeksiyondanmış ilaç kullandım ancak toparladım sanada çok geçmiş olsun dahiliyeye sende bir görün kendine iyi bak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Endoskopi oldunuz mu peki yoksa şikayetinizi anlatınca mı ilaç verdi?
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 420 199 24 21 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #6 unuttumgitti .!.: Bu aylarca geçmeyince endoskopi yapıldı mide mikrobu helikobakteri çıktı,antibiyotik tedavisi aldım Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
unuttumgitti .!.: Bu aylarca geçmeyince endoskopi yapıldı mide mikrobu helikobakteri çıktı,antibiyotik tedavisi aldım Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun
bernailker Aklımı deliricem 👸🏻 Kayıtlı Üye 5 Eylül 2024 204 111 29 21 Ekim 2024 Konu Sahibi liyuzada #7 liyuzada .!.: Teşekkür ederim Endoskopi oldunuz mu peki yoksa şikayetinizi anlatınca mı ilaç verdi? Genişletmek için tıkla... İlaç verdi doktor bazı besinlere intoleransınız olabilir bir doktora mhakkak görünün derim
liyuzada .!.: Teşekkür ederim Endoskopi oldunuz mu peki yoksa şikayetinizi anlatınca mı ilaç verdi? Genişletmek için tıkla... İlaç verdi doktor bazı besinlere intoleransınız olabilir bir doktora mhakkak görünün derim