Merhaba,
İşten ayrıldıktan sonra ev hanımlığına terfi ettim ve boş durmamak, birşeylerle oyalanmak için bir yemek
sitesi kurmak istedim. Yemek yapmayı, paylaşmayı ve yeni tarifler denemeyi seviyorum. Bunları benim gibi
düşünen kişilerle özellikle hanımlarla paylaşmak istedim.
Tariflerin büyük çoğunluğu bana ait. Alıntılarda var arada. Hatta tarif yollayanların tarifleride..
Sitemi ziyaret ederseniz çok memnun olurum. Eğer paylaşmak istediğiniz tarifleriniz varsa (sitede daha önce
paylaşılmış olması önemli değil) her türlü yemek tarifinizi bana yollayabilirsiniz.. Gerek sitemde gerekse Facebook
sayfamda gönderici ismi ile yayınlamaktan mutluluk duyarım.
Siteme buradan yada Facebook sayfama buradan ulaşabilirsiniz.
w w w . y e m e k s e p e t i m c o m . t r . g g
Varsa yayınlanmak üzere paylaşmak istediğiniz tariflerinizi bekliyorum.
Şimdiden desteğiniz, paylaşımlarınız ve ziyaretleriniz için teşekkürler.
Özge B.
İşten ayrıldıktan sonra ev hanımlığına terfi ettim ve boş durmamak, birşeylerle oyalanmak için bir yemek
sitesi kurmak istedim. Yemek yapmayı, paylaşmayı ve yeni tarifler denemeyi seviyorum. Bunları benim gibi
düşünen kişilerle özellikle hanımlarla paylaşmak istedim.
Tariflerin büyük çoğunluğu bana ait. Alıntılarda var arada. Hatta tarif yollayanların tarifleride..
Sitemi ziyaret ederseniz çok memnun olurum. Eğer paylaşmak istediğiniz tarifleriniz varsa (sitede daha önce
paylaşılmış olması önemli değil) her türlü yemek tarifinizi bana yollayabilirsiniz.. Gerek sitemde gerekse Facebook
sayfamda gönderici ismi ile yayınlamaktan mutluluk duyarım.
Siteme buradan yada Facebook sayfama buradan ulaşabilirsiniz.
w w w . y e m e k s e p e t i m c o m . t r . g g
Varsa yayınlanmak üzere paylaşmak istediğiniz tariflerinizi bekliyorum.
Şimdiden desteğiniz, paylaşımlarınız ve ziyaretleriniz için teşekkürler.
Özge B.
Son düzenleyen: Moderatör: