yemek yerken ses çıkartanlar,çıkartmayın ya..

siz sesten rahatsız olanlar,salatalığı,cipsi,biberi havucu nasıl yiyorsunuz

offf havuç deyince canım istedi olsada hatır hutur yesem

Sirf bu yuzden evde herkesten once yiyorum. Ama ramazanda mumkun degil tabiki. Ya o cay hopurdetmeden icilmiyo sanki renk katiyo a igrenc sesler yemege. Hele yaslilar of of cok zor. Sofranjn ortasina oksurmeler gaz cikarmalar yemin ederim nefret ediyorum beraber yemek yemekten

Çay kaşığına bir sözüm yok, çatal bıçak sesi de bana hep huzur verir.
Amaaaaa o ağız şapırdatma yok mu! Onu çekemiyorum işte. Ağzı açık sakız çiğneyenlerden de nefret ediyorum. Ağızları kapalı olan insanlar candır candır. Çoğalmalıyız!

Biz yerken sorun yok
değil mi,benim bir tanıdığımda aynısını yapıyor.ıyyy ses çıkarıyorlar iğreniyorum diyor,kendi sesini umursamıyor.bir gün ses kaydı yapıp dinleteceğim kendisine.biraz da kendisinden tiksinsin bakalım

Ben artik sapsuplari gectim birde su agzi dolu olup konusanlar yokmu. Allahim affetsin tiksiniyorum resmen. Ben bu yuZden cabuk yer kalkarim. Agzi dolu konusan olursada yemem.

Ayy o ısırınca kütürt diye çıkan ses benim daha iştahımı kabartıyor ayol :))) Tuhaflık bende asıl herhalde :)

Hastalıkmış bu bende çok duyarım ama yapcak bişe yok baktığınız zaman eminim aynı sesler bizdende çıkıyo mesela eşim yemek yerken sinir olurum. Ama bazen özellikle ağzımı şapırtatırım duyacak sinir olcakmı diye hiiiiiçç oralı bile olmaz

Hastalıkmış bu bende çok duyarım ama yapcak bişe yok baktığınız zaman eminim aynı sesler bizdende çıkıyo mesela eşim yemek yerken sinir olurum. Ama bazen özellikle ağzımı şapırtatırım duyacak sinir olcakmı diye hiiiiiçç oralı bile olmaz

Ay cnm taktigin bu olsun kis guldurdun beni.gecen nette okudum bi amca bi cay karistirmis uyanamayanlar uyanirmis hahaha

bende tahammül edemem. birde cık cık sakız çiğnenmesine... ıııııığğğğğ... ben karınca kadar sessiz yiyorum demekki olabiliyor, onlarda sessiz yesin.

vhalla bende koku hassasiyeti var...
yemek yerken en ufacık bir koku gelsin etraftan dayanamam...onun haricinde yemek yerken en iğrenç şeyleri izleyip dinleyebilirim ...oralı bilene olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…