- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
Biz yerken sorun yoksiz sesten rahatsız olanlar,salatalığı,cipsi,biberi havucu nasıl yiyorsunuz
offf havuç deyince canım istedi olsada hatır hutur yesem
ay bun yapan tek ben değilmişim.çok mutlu oldumSaat sesinde hayatta uyuyamam mesela. Misafirlikte Bikac kisi yatiyosak odada kalkip o saati duvardan alip disari bi tek ben koyarim.
değil mi,benim bir tanıdığımda aynısını yapıyor.ıyyy ses çıkarıyorlar iğreniyorum diyor,kendi sesini umursamıyor.bir gün ses kaydı yapıp dinleteceğim kendisine.biraz da kendisinden tiksinsin bakalımBiz yerken sorun yok
Hayir degilim ama benim gibi olanda varmis diye dusunmek sevindiriciAnnem değilsiniz değil mi
O da öyle yapar 1.48 boyu ile sandalyeye çıkıp yetişemediği de olmuştu bir kere saate
Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.
şimdi kardeşim yedi.uyarmama rağmen devam etti.sinir bozucubende karpuz yerken ' foşurt ' diye ses cikaranlardan uyuz oluyorum x-(
Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.