- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
Salatalık sert yani tabi ki ses çıkar. Cips mesela sessiz yenebilir mi, hayır.. Ağza alıp ıslatılırsa falan yumuşar yenir ama oda ıyyAğız şapırdatma falan desen anlarım da bunlar masum şeyler.. Çay karıştırma da öyle sessiz karıştırmak çok saçma olur
her masada en az bir tane bulunur.Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.
bunu öğrendiğim iyi oldu :)İnsanların büyük bölümünde herhangi bir sese karşı takıntı durumu var. Bizimki şapırdatmaya karşı, kimi saat tıkırtısı, kimi parmak kıtlatma., kimi içecekleri höpürdetme
Misophonia olarak araştırınız... Takıntılıyız işte, bizi bu hale getirenler utansın!
Canim resmen benden bahsediyosun bende ayniyim nolcak bu halimiz bizmi cekilmeziz acaba bu durumda yoksa bizim icin etrafimizdakilermi.bende saysam bitmez cok takintiliyim ya offfBenim huyumu cevremdeki herkes öğrendi...yanımda yememeye çalışıyor feciii. .
çok kızıyorum huyuma ama deli oluyorum napim
yazsam sayfalar tutar kendine sukredersin. Bi gün markette kasadayim arkamdaki kadın cakkidi cukkudu sakız cigniyor kan beynime sıçradı...ters ters dönüp baktım anlamadı sonra elimdekileri bıraktım soylene soylene çıktım yapistiriyodum şap diye yoksa ağzına
Saat sesinde hayatta uyuyamam mesela. Misafirlikte Bikac kisi yatiyosak odada kalkip o saati duvardan alip disari bi tek ben koyarim.
bigün kayınpederim almış mısır kasesini eline,dibinde kalan patlamamışları yiyor ama nasıl katır kutur katır kutur....
sesimi çıkartamıyorum ya,ben sinirden kırmızımsı bi mor
eşim bana gülüp oh demekten kırmızımsı mor...
dar attım kendimi arabaya,ölücem sandım...
keşke tedavisi olsa
İllaki salatalık yerken biber isirirken ses çıkar yani. Hoşlanmayan bunları yemesin o zaman. Cips de yemiyorsunuzdur siz çünkü onda da ses çıkar. Herşeyi anladım da şu aile fertlerine tahammülü olmayanları anlamadım. Özellikle anneanne babaanne dişlerine takanlar. Unutmayın ki ömür billah agzinizdaki dişlerle yasamayacaksinız . Siz bence hiçbir ortama girmeyin. Hele dışarıda hiç yemek yemeyin!
İşte sinir olmam normal değil, bu yüzden bişey diyemiyorum ya...ama gerçekten yaşayan bilirOnu da sessiz yiyecek değil ya ama
Bu arada sakız çiğniyordum oğlum uyuyor evde yalnızım ya yan binadakiker duyarsa deyip kibar kibar çüğnemeye başladım
Ben de nefret ediyorum huyumdan vazgeceyim duymayayim diyorum ama olmuyo. .diyorum ya keşke tedavisi olsa koşarak giderimCanim resmen benden bahsediyosun bende ayniyim nolcak bu halimiz bizmi cekilmeziz acaba bu durumda yoksa bizim icin etrafimizdakilermi.bende saysam bitmez cok takintiliyim ya offf