- 17 Mart 2015
- 109
- 34
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
ooo yanmısın sen cnm ya cayı icerken söyle huppp yapıcaksın kı keyfe var salatalık desen onun tad orda kart kart yiceksin bide ben eger beyendigim bi yemeyi yersem ımmmmm diye ses cıkarırım valla rahatsız olan gelmesin yanii yok öyle dunya sesten rahatsız oluyorum o zaman dag basına tasın derler adama...Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.
Ay kızlaaaar yalnız olmadığımı ,sizlerle bu konuda kocaman bir aile olduğumuzu bilmek çok güzel geldi
Ayrıca bazı arkadaşlar yaslilik demişler de,benim taktigim hareketleri yapanlar gencecik insanlar, yoksa kimseyi kınamam aksine yaşlılara toleransım var yaşlı nihayetinde.
Terapilik de bişey yok çok kişi bu halde takıyoruz ışte farklı farklı seslere
Herkese teşekkür ederim
Rahatsızlığınızın adı misophonia .Bazı seslerden rahatsız olma durumu.Çocukluğumdan beri bendede var .Beynin merkezindeki bir bölümünün yanlış çalışmasıyla ilgiliymiş.Benim rahatsız olduğum sesler ağız şapırtısı,höpürdetme,çay karıştırma sesi v.b.Benim hayatımı çok etkiledi.Tıbbi bir adı olduğunu yeni öğrendim.Ailem hep dikkat edrdi,ancak bazı insanlar bu rahatsızlığı bilmiyor,aman duymamaya çalış v.b veya beğenmemek sanıyorlar.Ama ilgisi yok o seslerin bulunduğu özellikle sakız ortamda asla durmuyorum.Tedavisi henüz bulunmamış .Bazen ergenlikte geçiyormuş benim geçmedi..Tıbbi araştırmalarda bu rahatsızlığı olanların o sesleri duydukları anda kalp atım sayılarının arttığı,avuçiçlerinin terlediği belirlenmiş.İnşallah bu durumumuz geçicidir,çünkü bir çok insanla aynı sofrada oturamıyorum.Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.