- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
hepsi sana mı denk gelmiş..takıntın var ..tamam hoş değil ama millete pür dikkat kesilmen saçmalık..terapi almalısınKızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi
salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.
Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.
hıyarı alacaksın,2 elinle hart diye kıracaksın,sonra katır kutur yiyeceksin,ee bunun da tadı böyle çıkar yani
ben de ıyyyy ses çıkaranlardan nefret ederim deyip kendi çıkardıkları sesten haberleri olmayanlardan hoşlanmıyorum
Ay yazık eşinize,adamcağızda tik oluşur yutamaz yaa.Birinin bana yutkunma dediğini düşündüm de kötü oldum..Benim eşim deli ediyor beni.sipirdatma değilde yemek ağzindayken duydugum ses bişey içerken yutkunurken çıkan ses beni deli ediyor her yemekta ben ona söylenip kalkarım oda bana söylenir:-(
Ama o sesi bi duysan yemek yerken bi yutkunuyor allahım ister istemez deli oluyorum.yemek yiyemiyorumAy yazık eşinize,adamcağızda tik oluşur yutamaz yaa.Birinin bana yutkunma dediğini düşündüm de kötü oldum..