yemek yerken ses çıkartanlar,çıkartmayın ya..

Kızlar hayırlı sahurlar,
ben mi takıntılıyım yoksa benim gibi olanlar var mi

salatalık biber yerken hart hurt oy oyy resmen sinirlerim bozuluyor. Tamam sert şeyler ve ses çıkacak yani ama birileri yanımda şap şup sesler haldur huldur çay karistirma falan takıyorum işte ya Napayim.

Karşı binadakiler ~mutfaklar karşılıklı ve yakın~ aman yarabbi sanki çay bardağını kıracak. Yanımdakileri de duymamaya çalışıyorum yok olmuyor arkadaş ya olmuyor.
hepsi sana mı denk gelmiş..takıntın var ..tamam hoş değil ama millete pür dikkat kesilmen saçmalık..terapi almalısın

ağzında yemek varken ağzını açıp konuşan,eliyle ortak tabakları kullanan,yada kendı çatalı ve kaşığı ıle ortak tabakdan servıs alan,ayy bende bunlara kıl oluyorum,

bende kürdana dayanamıyorum yemekhane çıkısı millet kurcalaya kurcalaya bitirremiyo kadınlarda yapıyo üstelik ulu orta bide çıkardıkları şeyi tekrar yiyolar öğğğkkk

Yemeği ya da sakızı çiğnerken ağzı kapalı tutmak şart bende nefret ederim çıkan seslerden.
Ama çay karıştırma sesinden ya da salatalık yeme sesinden rahatsız olmam.

Ama o ses sen salatalik yerken de cikiyor buyuk ihtimal:KK53:
Cok dikkat etme bosver, dikkat edersen illa bi kusur bulursun.
Benim esim de cok hizli yer, ben de ona takiyorum ama degismiyor ne kadar uyarsan da.

hıyarı alacaksın,2 elinle hart diye kıracaksın,sonra katır kutur yiyeceksin,ee bunun da tadı böyle çıkar yani:KK53:

ben de ıyyyy ses çıkaranlardan nefret ederim deyip kendi çıkardıkları sesten haberleri olmayanlardan hoşlanmıyorum:KK51:

ben de çatalı kaşığı dişine değdirerek yemek yiyenlerden nefret ediyorum
ya ağzınıza alıyosunuz o yemeği dişinizle ne işiniz var
niye o sesi çıkarıyosunuz nıyeeeeee

hıyarı alacaksın,2 elinle hart diye kıracaksın,sonra katır kutur yiyeceksin,ee bunun da tadı böyle çıkar yani:KK53:

ben de ıyyyy ses çıkaranlardan nefret ederim deyip kendi çıkardıkları sesten haberleri olmayanlardan hoşlanmıyorum:KK51:
:KK53::KK53::KK53::KK53:
hıyar da yeniyo ama :KK45:

Ben de takıntılıyım ve böyle ses çıkaranlarla aynı sofrada oturamayacak kadar da sinirleniyorum.
Ayrıca sinir olduğumdan olsa gerek bütün ses çıkartanlar da beni bulur, yolculuklarda cakıdı cakıdı sakız çiğneyenler hep dibime oturur.

9 yaşındaki kızımın en büyük takıntılarından biri malesef
yanında sert bişey ye başlıyo ters ters bakmaya
inşallah büyüyene kadar alışır diyorum ama bakalım

o çıkan sesler de bi derece de
birde otobüste falan eline bozuk para ya da anahtar alıp oynayanlar var
şık şık şık ses çıkartıyorlar nefrett ediyorum o sesten
birde yutkunmadan konuşan insanlar onların yerine yutkunmaya çalışırken nefes alamıyorum :/

Bende bir acayiplik var sanırım.Salatalık gibi sert yiyeceklerin çıkardığı kütürtü sesinden hoşlanıyorum.
Canım babam üzüm yerken bile çıkarır o sesi.
Sadece ağız dolu iken konuşmaya çalışmak ve aşırı şapırdatma sesi rahatsız ediyor.

Benim eşim deli ediyor beni.sipirdatma değilde yemek ağzindayken duydugum ses bişey içerken yutkunurken çıkan ses beni deli ediyor her yemekta ben ona söylenip kalkarım oda bana söylenir:-(
Ay yazık eşinize,adamcağızda tik oluşur yutamaz yaa.Birinin bana yutkunma dediğini düşündüm de kötü oldum..

Evet bazı yiyecekler ses çıkartıyor
öyle sesli yiyince çok tatlı yemek yerim ben diyen var ıyyy
öyle sesli yiyen birinin yanında sen de bir şeyler yemeyi dene duymazsın

X