• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yerken forumu okuyun:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar size tavsiyem yemek yerken açın bi yandan da forumu okuyun:) insanda moral kalmıyo, iştah kalmıyo, hırs çoğalıyo ve yemek yiyemez hale geliyorsun:) denedim onayladım paylaşıyorum:hooray::sm_cool:

evet gerçekten işe yarıyo tşkkür ederim verdiğiniz bilgi için semdekor hanım=)
bu sayede sucuktan alacaım kaloriler bana yağ olarak değil mutluluk olarak geri döndü=)

Evet gerçekten foruma girdiğimde zayıflayasım geliyor :D
Ama malesef her yemek yediğimizde açamıyoruz bilgisayarı

evet gercekten dogru,ben bilgisayarin basinds yiyorum yemegimi hem yavas yiyorum hemde motive oluyorum,forumu okurken yemek yeme sürem 20,25 dk. sürüyor ve siskinlik olmuyo valla tavsiye ederim bende! saglikla kalin!!!!!

Arkadaşlar size tavsiyem yemek yerken açın bi yandan da forumu okuyun:) insanda moral kalmıyo, iştah kalmıyo, hırs çoğalıyo ve yemek yiyemez hale geliyorsun:) denedim onayladım paylaşıyorum:hooray::sm_cool:

bencede kıslar ben uzuuuuuuuuuuuun süredir böle yapıyorum,uzun süreli yemek yemeyi sağladığı doğru :dance::roflol:

Semdekor çok doğru söylemiş ne zaman kilo konusunda biraz gevşetmeye kalksam hemen kk geliyo aklıma ve daha da azim yapıyorum ii ki varsınız:utangac:

Back
X